Meillä ei ole tällä hetkellä aktiivista hakua päällä.

Mikäli kuitenkin tunnet olevasi se innostava tiimipelaaja, jolla on palo ja innostus kehittää toimintaamme, laita hakemuksesi asiakaspalvelu@kuumalahde.fi. Meitä kiinnostaa aina hyvät tekijät!

Polarwell Services Oy on 25 vuotta hyvinvointialalla toiminut yritys. Olemme kasvaneet vakaasti yhdeksi Pohjoismaiden johtavista Premiumsegmentin SPA- allastoimittajaksi. Aloitimme Suomessa ensimmäisenä yrityksenä yksityiskoteihin suunniteltujen ulkoporealtaiden myynnin ja pääsimme valitsemaan yhteistyökumppaniksemme kansainvälisesti toimialan parhaat valmistajat. Tunnetuin tuotemerkkimme on HotSpring.

Nykyinen Vantaan Petikossa sijaitseva vuonna 2018 rakennettu myyntinäyttelymme on tunnustettu Suomen suurimmaksi ja yhdeksi Pohjois- Euroopan parhaista SPA- ja allasalan näyttelyistä. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella ja valittujen tuotteiden osalta myös laajemmin Euroopassa.

Muuttuneessa maailmantilanteessa olemme huomanneet, että yhä useammat kotitaloudet panostavat oman perheen ja läheistensä hyvinvointiin tekemällä pitkäaikaisia sekä kestäviä ratkaisuja. Visiomme on tuoda asiakkaillemme rentoutusta ja hyvinvointia, joka kiteytyy lausahdukseen: hymyä elämään! Tämä saavutetaan kuuntelemalla ja aidolla halulla auttaa asiakasta.