ETSIMME UUSIA OSAAJIA

Haluatko olla mukana luomassa uutta tulevaisuutta hyvinvointialalla? Haemme osaavaan ja iloiseen joukkoomme myyntineuvottelijaa sekä huoltopäällikköä.

Myyntineuvottelija

Myyntitiimimme hakee nyt tulosorientoitunutta vakituista myyntineuvottelijaa Vantaalle osaavaan ja iloiseen joukkoonsa.

Olet juuri etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavista:
• Sinulla on taito kuunnella asiakasta ja kartoittaa hänen toiveensa ja tarpeensa. Ymmärrät käytännön talousrealiteetit ja olet tulosorientoitunut.
• Olet ehkä jo toiminut terveys-/hyvinvointialalla tai vaativien kestokulutustuotteiden, kodin ratkaisujen, vapaa-ajan tuotteiden parissa tai ehkä ajoneuvoalalla.
• Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja rakastat asiakkaiden kanssa työskentelyä. Et ole kaavoihin kangistunut ja haluat onnistua työssäsi.

Tarjoamme Sinulle SPA-/allastoimialan kansainvälisesti parhaat ratkaisut sekä kehitysmahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Myös mahdollisuuden ansaita peruspalkan lisäksi tuloksien mukaan ilman palkkakattoa!
Palvelemme asiakkaitamme maanantaista lauantaihin Vantaalla edustavissa ja viihtyisissä tiloissa, jossa on miellyttävä työympäristö sekä mahtavat työkumppanit.

Huoltopäällikkö

Osaava huoltotiimimme hakee Vantaalle vakituista huoltopäällikköä.

Huoltopäällikön tehtävänä on päivittäinen asiakasneuvonta, takuuasioiden hoito, huollon suunnittelu ja työn johtaminen. Osallistut myös kansainväliseen koulutukseen ja huoltotoiminnan aktiiviseen kehittämiseen.
Tärkeää työssä menestymisen kannalta:
• Sinulla on halu kehittyä ja aito halu kuunnella ja auttaa asiakkaitamme.
• Sinulla on riittävä sähkötekninen koulutus (vrt. pätevyys S3).
• Kokemusta asennus- ja jälkihuoltotoiminnasta.
• Omaat hyvät ATK-taidot ja osaat kommunikoida englanniksi, muu kielitaito on eduksi.
• Olet järjestelmällinen ja osaat priorisoida tehtäviä tarpeen mukaan.

Hae avoinna olevaa toimea
Laita hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi 20.11. mennessä sähköpostilla kari@kuumalahde.fi. Avoinna olevat toimet voidaan täyttää myös aiemmin sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja toimesta antaa toimitusjohtaja Kari Tiittanen, p. 020 771 0801 arkisin klo 13.00–17.00.

Polarwell Services Oy on 25 vuotta hyvinvointialalla toiminut yritys. Olemme kasvaneet vakaasti yhdeksi Pohjoismaiden johtavista Premiumsegmentin SPA allastoimittajaksi. Aloitimme Suomessa ensimmäisenä yrityksenä yksityiskoteihin suunniteltujen ulkoporealtaiden myynnin ja pääsimme valitsemaan yhteistyökumppaniksemme kansainvälisesti toimialan parhaat valmistajat. Tunnetuin tuotemerkkimme on HotSpring.

Nykyinen Vantaan Petikossa sijaitseva vuonna 2018 rakennettu myyntinäyttelymme on tunnustettu Suomen suurimmaksi ja yhdeksi Pohjois- Euroopan parhaista SPA- ja allasalan näyttelyistä. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella ja valittujen tuotteiden osalta myös laajemmin Euroopassa.

Muuttuneessa maailmantilanteessa olemme huomanneet, että yhä useammat kotitaloudet panostavat oman perheen ja läheistensä hyvinvointiin tekemällä pitkäaikaisia sekä kestäviä ratkaisuja. Visiomme on tuoda asiakkaillemme rentoutusta ja hyvinvointia, joka kiteytyy lausahdukseen: hymyä elämään! Tämä saavutetaan kuuntelemalla ja aidolla halulla auttaa asiakasta.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi 20.11. mennessä sähköpostilla kari@kuumalahde.fi. Avoinna olevat toimet voidaan täyttää myös aiemmin sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kari Tiittanen, p. 020 771 0801 arkisin klo 13.00–17.00.

Hakemus PDF-muodossa