DASH-ulkoporeallas

Haaveenani on aina ollut uima-allas omaan kotiin. Olin päättänyt sen tosissani toteuttaa. Markkinoille ilmestyi kylpytynnyreitä, mutta päätimme harkita niitä vielä. Olimme juhlistamassa pikkujouluja paikassa missä pääsimme kokeilemaan kylpytynnyriä.

Mielestäni se oli ihanaa. Sen jälkeen aloin hiljalleen kiinnostumaan kylpytynnyristä.

Houkuttihan niissä vielä edullinen hankintahinta ja asentamisen helppous.

Naapurimme kanssa tuli asia puheeksi ja hän jakoi meille viisautensa ulkoporeammeesta.

Isäntä alkoi ottaa netistä selvää asioista ja rupesi välittömästi puhumaan ulkoporeammeen puolesta.

Itse en ajatellut asiaa vielä tuolloin vakavasti, vaan annoin isännän höpöttää.

Asia tuli kerta toisensa jälkeen puheeksi ja olin kyllä täysin ymmärtänyt faktat, mutta en tuntenut oloani vielä vakuuttuneeksi.

Kerran sitten kylpylässä käytyämme vihdoin tajusin, että voisin haluta sellaisen pyöreän, yksinkertaisen ja syvän poreammeen. Isäntä otti jälleen netin avukseen.

Etsintä ei tuottanut kuitenkaan tulosta ja hän totesi taasen haaveeni olevan mahdottomia. Asian annettiin olla.

Olin lasten kanssa käymässä Lempäälän Ideaparkissa ostoksilla, kun Kuumalähteen mainos osui silmääni.

Päätin pikaisesti käväistä liikkeessä ja olin jo varma saamastani vastauksesta kun esitän myyjälle kysymykseni pyöreästä, yksinkertaisesta ja syvästä ulkoporeammeesta.

Epäilin ettei myyjä ymmärtänyt millaista tarkoitan kun hän hämmästyksekseni vastasikin sellaisen löytyvän heiltä. Uskoin löytymisen todeksi vasta silloin kun seurattuani häntä näin sen.

Se oli juuri se mitä olin ajatellut ja mitä en uskonut ikinä löytyvän. Kaupat tuli!

Ulkoporeammeista on loistavat perustelut ja ne pitävät paikkaansa. Meille jos olisi hankittu kylpytynnyri, niin se olisi varmasti lähes käyttämätön. Ulkoporeammeessa on helppous ja juuri sen vuoksi sitä tulee usein käytettyä. Ei ole puista-, lämmittämisestä-, eikä pesemisestä vaivaa. Vesi säilyy pitkään vaihtamatta. Sähkölaskukaan ei ole saanut katumaan altaan hankkimista. Ulkoporeallas on kodissa luksus, joka antaa todellisen nautinnon kaikille sen käyttäjille. Upeaa saada jakaa sitä luksusnautintoa sukulaisten, ystävien ja tuttavien kanssa. Tuote on loistava ja loistavaa sen hankkimisesta ja asentamisesta teki Kuumalähteen ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta. Kiitos siitä vielä!

2018-06-11T09:28:44+00:00