HotSpring Highlife on se hiottu timantti, missä kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. Highlife-mallisto on maailman suurimman ulkoporeallasvalmistajan HotSpringin 40 vuoden kehitystyön tulos. Se tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä, designia ja energiatehokkuutta. Altaat on eristetty samalla tavalla kuin teollisuuskäytössä olevat pakastimet eli useatiheyksisellä täyseristyksellä, joka on paras mahdollinen tapa eristää ulkoporeallas. Eristyksen lisäksi EnergySmart-järjestelmä optimoi altaan energiatehokkuuden. Voit siis olla varma, että allas on erittäin energiatehokas.

Useatiheyksinen täyseristys on viimeisintä eristysteknologiaa ulkoporealtaissa. Sen kehittämiseksi on tehty valtavasti tutkimustyötä ja se on iso harppaus  tavallisesta täyseristyksestä. Mitä tiiviimpää eristevaahto on, sitä paremman eristysarvon se antaa.

Miksi sitten on hyvä, että eristevaahdon tiheys vaihtelee eristyksessä? Jos ulkoporeallas on eristetty yhdellä tiheydellä, siinä ei voida käyttää kaikista tiheintä eristevaahtoa sen laajenemisen ja vetäytymisen vuoksi. Laajentuessaan eristevaahto, aiheuttaisi ulkoporealtaan rakenteille vahinkoa. Useatiheyksinen täyseristys kehitettiin juuri vastaamaan laajenemisen tuomiin ongelmiin. Sen ansiosta laajeneminen on saatu minimoitua ja nyt kaikista tiheintä vaahtoa voidaan käyttää juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan! Useatiheyksisellä täyseristyksellä varustetussa ulkoporealtaassa eri tiheyden eristevaahdot on ruiskutettu kerroksiksi, jotka täyttävät koko allasrungon.

Näin HotSpring Highlife -ulkoporealtaat on eristetty useatiheyksisellä täyseristyksellä

Kahta eri tiheyttä allaskuoressa, neljää eri tiheyttä allarungossa ja erittäin tiivistä eristevaahtoa pohjassa. Parhaimman mahdollisen eristävyyden lisäksi se antaa rakenteellista tukea koko ulkoporealtaalle, laitteistolle ja putkistolle. HotSpringin suunnittelema eristeyhdistelmä minimoi eristeen laajenemista ja vetäytymistä. Lopputuloksena syntyy paras mahdollinen eristys ulkoporealtaalle, jonka vuoksi sähkönkulutuskin on mahdollisimman vähäistä.

Highlife-mallisto on rakennettu kestämään

Malliston allaskuori on tehty erittäin kestävästä ABS-muovista. Se on täydellinen materiaali ulkoporealtaan allaskuoren valmistukseen, koska se kestää pienet viillot ja hankaumat, eikä vety edes ajan kanssa. Kestävyys edellä ollaan menty myös tukirakenteen suunnittelussa. Perinteisen puurungon sijaan Highlife-mallistossa on polymeerinen tukirakenne. Polymeerisen tukirakenteen etuna on sen kestävyys ja pitkäikäisyys. Puu lahoaa ajan kanssa, polymeeri ei. Koko runko on suljettu ABS-muovista rakennetulla pohjapanssarilla, jotta maasta nouseva kosteus tai kylmyys ei pääse altaan sisälle. Bakteereja hylkivä ja erittäin kestävä No Fault -titaanilämmitin huolehtii, että vesi on oikeassa lämpötilassa. Upea UV-suojattu, haalistumaton ja erittäin kestävä Everwood HD -ulkopanelointi viimeistelee ulkoporealtaan ulkonäön! Paneloinnin saa itse valita jopa kuudesta eri värivaihtoehdosta!

Highlife-malliston väripaletti

Tehoa, hierontaa ja ergonomisuutta. Näitä Highlife tarjoaa omistajalleen. ComfortControl-järjestelmä antaa kylpijän itse määritellä hieronnan voimakkuuden. SmartJet-järjestelmä antaa kylpijän määritellä ne suuttimet, joista tehon halutaan tulevan, sen sijaan, että teho jakautuisi myös niille suuttimille, joita kukaan ei käytä. Suuttinsijoittelu on pitkäaikaisen tutkimustyön tulos ja se antaa hierontaa juuri oikeisiin kohtiin. Patentoitu MotoMassage DX -suutin tarjoaa ultimaattista ylösalashierontaa! Kaikki altaiden istumapaikat ovat suunniteltu myötäilemään ihmiskehon muotoja, joten rentoutuminen on taattua.

MotoMassage DX
Suutinasettelu penkillä

Erilaisia hierontasuuttimia ja istumapaikkoja.

Highlife-mallisto on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia

Ainoa ulkoporeallasmallisto maailmassa 100% vedensuodatuksella. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, että jokainen vesipisara mikä tulee suuttimista ulos on mennyt suodattimen läpi. Puhdas vesi on parempaa iholle ja ulkoporealtaan laitteistolle. Nämä altaat on todella tehty käytettäviksi! 100% suodatuksen lisäksi Highlife -altaisiin on saatavilla FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmä, joka tekee altaan vedestä automaattisesti klooria erityisen titaanipatruunan avulla. Sinun ei tarvitse siis lisätä klooria altaaseen lainkaan! Vaihdat vain kertakäyttöisen titaanipatruunan 4 kuukauden välein altaaseen. FreshWaterin avulla allasvesi voi kestää jopa vuoden. Lue lisää FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmästä. Highlife-altaissa voidaan käyttää paperisuodattimien sijaan keraamisia Tri-X -suodattimia, jotka suodattavat tuplasti tehokkaammin paperisuodattimiin nähden. Ne voidaan pestä myös pesukoneessa ilman astianpesuainetta ja max. 40 asteen lämmössä. Jokainen Highlife-ulkoporeallas on varustettu SilentFlow-kiertovesipumpulla, jonka ansiosta allas lämmittää sekä suodattaa vettä silloin, kun sitä ei käytetä. Allas on siis täysin hiljainen valmiustilassa.

Kaiken tämän lisäksi Highlife-mallisto on todella hyvännäköinen. Allasta ohjataan helppökäyttöisellä, langattomalla ja kosketusnäytöllisellä ohjauspaneelilla. Voit ohjata allasta jopa 9 m päästä! Altaan valoja voi muokata haluamallaan tavalla ja voit tallentaa omat väriasetukset suoraan ohjauspaneeliin. HotSpring-logovalon ansiosta näet yhdellä vilkaisulla onko altaasi kylpyvalmis. Merkkivalo ilmoittaa myös mahdollisista huoltotarpeista! Erittäin laadukkaat komponentit tuovat mukanaa myös pitkät takuuajat. Highlife-mallisto edustaa ulkoporealtaiden terävintä keihäänkärkeä.

HotSpring Highlife Aria -ulkoporeallas
Tutustu Highlife-malliston ulkoporealtaisiin!
 • Polymeerinen runkorakenne
 • ABS-allaskuori ja allaspohja
 • No-Fault -titaanilämmitin
 • Pitkät takuuajat
 • Langaton helppokäyttöinen ohjauspaneeli
 • MotoMassage DX-suutin ja muut hierontaominaisuudet
 • Monitiheyksinen täyseristys edustaa parasta mahdollista tapaa eristää ulkoporeallas
 • Todella energiatehokas
 • Erittäin tyylikäs allasmallisto
 • Monipuolinen ja säädettävä LED-valaistus
 • Saatavilla FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmä
 • 100% vedensuodatus
 • SilentFlow-kiertovesipumppu
 • Tri-X -suodattimet
 • ComfortControl-järjestelmän avulla säädät hierontatehokkuuden oman maun mukaan
 • HotSpring-logovalo, joka kertoo altaan tilan yhdellä silmäyksellä

HotSpring-ulkoporealtaat on suunniteltu siten, että ne kuluttavat mahdollisimman vähän sähköä. HotSpring-altaat ovat sertifioitu tiukkojen Kalifornian energiakomission (CEC) standardien ja Yhdysvaltojen ulkoporealtaita koskevan kansallisen energiatehokkuusstandardin (APSP 14) mukaisiksi.

Lisävarusteet