HotSpring Highlife on se hiottu timantti, missä kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. Highlife-mallisto on maailman suurimman ulkoporeallasvalmistajan HotSpringin 40 vuoden kehitystyön tulos. Se tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä, designia ja energiatehokkuutta. Altaat on eristetty samalla tavalla kuin teollisuuskäytössä olevat pakastimet eli useatiheyksisellä täyseristyksellä, joka on paras mahdollinen tapa eristää ulkoporeallas. Eristyksen lisäksi EnergySmart-järjestelmä optimoi altaan energiatehokkuuden. Voit siis olla varma, että allas on erittäin energiatehokas.

Useatiheyksinen täyseristys on viimeisintä eristysteknologiaa ulkoporealtaissa. Sen kehittämiseksi on tehty valtavasti tutkimustyötä ja se on iso harppaus  tavallisesta täyseristyksestä. Mitä tiiviimpää eristevaahto on, sitä paremman eristysarvon se antaa.

Miksi sitten on hyvä, että eristevaahdon tiheys vaihtelee eristyksessä? Jos ulkoporeallas on eristetty yhdellä tiheydellä, siinä ei voida käyttää kaikista tiheintä eristevaahtoa sen laajenemisen ja vetäytymisen vuoksi. Laajentuessaan eristevaahto, aiheuttaisi ulkoporealtaan rakenteille vahinkoa. Useatiheyksinen täyseristys kehitettiin juuri vastaamaan laajenemisen tuomiin ongelmiin. Sen ansiosta laajeneminen on saatu minimoitua ja nyt kaikista tiheintä vaahtoa voidaan käyttää juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan! Useatiheyksisellä täyseristyksellä varustetussa ulkoporealtaassa eri tiheyden eristevaahdot on ruiskutettu kerroksiksi, jotka täyttävät koko allasrungon.

Näin HotSpring Highlife -ulkoporealtaat on eristetty useatiheyksisellä täyseristyksellä

Kahta eri tiheyttä allaskuoressa, neljää eri tiheyttä allarungossa ja erittäin tiivistä eristevaahtoa pohjassa. Parhaimman mahdollisen eristävyyden lisäksi se antaa rakenteellista tukea koko ulkoporealtaalle, laitteistolle ja putkistolle. HotSpringin suunnittelema eristeyhdistelmä minimoi eristeen laajenemista ja vetäytymistä. Lopputuloksena syntyy paras mahdollinen eristys ulkoporealtaalle, jonka vuoksi sähkönkulutuskin on mahdollisimman vähäistä.

Highlife-mallisto on rakennettu kestämään

Malliston allaskuori on tehty erittäin kestävästä ABS-muovista. Se on täydellinen materiaali ulkoporealtaan allaskuoren valmistukseen, koska se kestää pienet viillot ja hankaumat, eikä vety edes ajan kanssa. Kestävyys edellä ollaan menty myös tukirakenteen suunnittelussa. Perinteisen puurungon sijaan Highlife-mallistossa on polymeerinen tukirakenne. Polymeerisen tukirakenteen etuna on sen kestävyys ja pitkäikäisyys. Puu lahoaa ajan kanssa, polymeeri ei. Koko runko on suljettu ABS-muovista rakennetulla pohjapanssarilla, jotta maasta nouseva kosteus tai kylmyys ei pääse altaan sisälle. Bakteereja hylkivä ja erittäin kestävä No Fault -titaanilämmitin huolehtii, että vesi on oikeassa lämpötilassa. Upea UV-suojattu, haalistumaton ja erittäin kestävä Everwood HD -ulkopanelointi viimeistelee ulkoporealtaan ulkonäön! Paneloinnin saa itse valita jopa kuudesta eri värivaihtoehdosta!

Highlife-malliston väripaletti

Tehoa, hierontaa ja ergonomisuutta. Näitä Highlife tarjoaa omistajalleen. ComfortControl-järjestelmä antaa kylpijän itse määritellä hieronnan voimakkuuden. SmartJet-järjestelmä antaa kylpijän määritellä ne suuttimet, joista tehon halutaan tulevan, sen sijaan, että teho jakautuisi myös niille suuttimille, joita kukaan ei käytä. Suuttinsijoittelu on pitkäaikaisen tutkimustyön tulos ja se antaa hierontaa juuri oikeisiin kohtiin. Patentoitu MotoMassage DX -suutin tarjoaa ultimaattista ylösalashierontaa! Kaikki altaiden istumapaikat ovat suunniteltu myötäilemään ihmiskehon muotoja, joten rentoutuminen on taattua.

MotoMassage DX
Suutinasettelu penkillä