Mallistoa ei turhaan ole nimetty parrasvaloksi! HotSpring Limelight-malliston altaat tarjoavat todellista silmäkarkkia upean designin ja LED-valaistuksensa avulla. Altaiden kulma- ja sisävalaistus yhdessä muodostavat todella upean kokonaisuuden! Sekä ulkovalaistuksen, että sisävalaistuksen voi halutessaan valita erikseen monesta eri värivaihtoehdosta. Älä kuitenkaan erehdy luulemaan, että altaat ovat vain vitriiniin laitettavia koristekappaleita, sillä Limelight on todella kilpailukykyinen premium-tason ulkoporeallasmallisto, jolle ei kilpailijaa helposti löydy!

HotSpring Limelight Pulse ystävysten käytössä

Limelight Pulse

Limelight paistattelee parrasvaloissa

Limelight malliston allaskuori on tehty paksusta ja kestävästä akryylilasikuidusta. Istuimet asettavat kehosi asentoon, joka on nimenomaan suunniteltu laskemaan stressitasoja. Ulkopanelointi on suunniteltu säänkestäväksi ja sillä on viiden vuoden takuu. Jokainen Limelight-ulkoporeallas on varustettu SilentFlow-kiertovesipumpulla, jonka ansiosta allas lämmittää sekä suodattaa vettä silloin kun sitä ei käytetä. Allas on siis täysin hiljainen valmiustilassa. Bakteereja hylkivä ja erittäin kestävä No Fault -titaanilämmitin huolehtii, että vesi on oikeassa lämpötilassa. Ison värinäytöllisen ohjauspaneelin avulla allasta on todella helppo käyttää. Limelight-mallisto tarjoaa todella tehokkaan ja monipuolisen hieronnan. Comfort Control -järjestelmän avulla voit valita juuri sinulle sopivan hierontavoimakkuuden. Hierontasuuttimet ovat aseteltu niin, että ne antavat hierontaa koko vartalolle. Altaat ovat varustettu kahdella isolla suodattimella, jotka pitävät veden jatkuvasti puhtaana. HotSpring-logovalon ansiosta näet yhdellä vilkaisulla onko altaasi kylpyvalmis. Logovalo ilmoittaa myös mahdollisista huoltotarpeista! Limelight-mallistoon saa lisävarusteena FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmän, joka tuottaa allasvedestä klooria. Sinun ei siis tarvitse huolehtia kloorauksesta, vaan allas tekee sen puolestasi! FiberCor-eristys pitää Limelight-altaasi sähkön kulutuksen kurissa!

FiberCor on Watkins Wellnesin yksinoikeudella kehittämä ja käyttämä eriste, joka täyttää koko ulkoporealtaan allasrungon. FiberCor on puhallettavaa villan tyylistä kuitua, joka on jopa 4 kertaa tiiviimpää kuin 8 kg/m³ vaahto, jota käytetään useimpien ulkoporealtaiden eristyksessä. FiberCor on levitetty todella tasaisesti rungon sisälle, eikä eristyksessä ole rakoja, joita pitkin lämpö pääsisi karkaamaan. Se on epäorgaaninen yhdiste, joka estää homeen muodostumisen ja antaa saman eristysarvon kuin polyuretaanivaahto. FiberCor® on verrattain uusi keksintö, jolla on useita hyviä ominaisuuksia: myrkytön, uudelleenkäytettävä ja se on erittäin helppo poistaa tai vaihtaa tarvittaessa.

Tutustu Limelight-malliston ulkoporealtaisiin!
 • Tehokas, säädettävä ja monipuolinen vesihieronta
 • Todella tyylikäs ulkonäkö
 • Monipuolinen, muokattava ja monivärinen LED-valaistus
 • Kestävä panelointi 5 vuoden takuulla
 • HotSpring-logovalo, joka kertoo altaan tilan yhdellä silmäyksellä
 • Erittäin laadukas FiberCor-eristys
 • EnergySmart-järjestelmä, joka pitää sähkön kulutuksen alhaisena
 • Bakteereja hylkivä No-Fault -titaanilämmitin
 • SilentFlow-kiertovesipumppu
 • Suuri värinäytöllinen ohjauspaneeli
 • Optiona FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmä
 • Ergonomisesti suunniteltu muotoilu
 • Tilavat sisätilat
 • Tehokas suodatusteho

Limelight-ulkoporealtaat on suunniteltu siten, että ne kuluttavat mahdollisimman vähän sähköä. Limelight-altaat ovat sertifioitu tiukkojen Kalifornian energiakomission (CEC) standardien ja Yhdysvaltojen ulkoporealtaita koskevan kansallisen energiatehokkuusstandardin (APSP 14) mukaisiksi.

Lisävarusteet

Freshwater

FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmä

Säästä aikaa ja vaivaa FreshWaterin avulla! Suolapuhdistusjärjestelmä tuottaa automaattisesti klooria erityisen titaanipatruunan avulla. Lue lisää täältä!

Musiikkijärjestelmä

Altaaseen asennettavan musiikkijärjestelmän avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi samalla kun nautit rentouttavasta hieronnasta! Musiikkijärjestelmä toimii Bluetoothin avulla.

Kansimekanismi

Kannen käsittelyä helpottava kansimekanismi pidentää kannen elinikää vähentämällä kanteen kohdistuvaa rasitusta. Saatavilla useaa erilaista!

Allasportaat

Allasportaat

Allasportaat helpottavat altaaseen nousemista. Monia eri malleja. Saatavilla usealla eri värillä.

Tutustu Limelight-malliston ulkoporealtaisiin!