Suodattimen puhdistaminen pitää ulkoporealtaasi kunnossa

Suodattimen puhdistus on ulkoporealtaan toiminnan kannalta kriittisen tärkeää. Suodatin kerää vedestä itseensä rasvan, lian, hiukset, lehden ja kaiken mikä veden mukana liikkuu. Vaikka suodatin näyttäisi päällepäin puhtaalta, saattaa suodattavat kuidut olla rasvan peitossa. Tukkeutunut suodatin voi pahimmillaan lopettaa koko ulkoporealtaan toiminnan. Puhdas suodatin takaa myös tehokkaat hieronnat, vedenhoitoaineiden pienemmät käyttömäärät sekä ennen kaikkea puhtaamman ja turvallisemman kylpyveden!

Ulkoporealtaan suodatin tulee puhdistaa niin lehdistä, hiuksista ja roskista, kuin myös desinfioida se pesuaineella. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan suodattimien pesuun.

Suodattimen syväpuhdistamiseen:

AquaFinesse-suodattimen puhdistusaine

Pakkaus sisältää 20 kpl suodattimen puhdistustabletteja. Voit rikkoa ja liottaa lämpöiseen veteen 1-2 tablettia, ja antaa suodattimen liota tässä puhdistusliuoksessa 1-24 tuntia, jonka jälkeen suodatin tulee huuhdella hyvin juoksevan veden alla.

SpaLine Filter net-suodattimenpesuaine

Voit ruiskuttaa tätä nestemäistä suodattimen pesuainetta suodattimen pinnalle, ja antaa aineen vaikuttaa. Huuhtele tämän jälkeen suodatin hyvin juoksevan veden alla.

 

Suodattimen puhdistamiseen roskista ja liasta

Life Water-Wand – ulkoporealtaan suodattimen puhdistuskampa

Voit liittää tämän puhdistuskamman puutarhaletkun jatkeeksi. Kamman harjakset avaavat suodattimen lamelleja sekä ruiskuttaa vettä lamellien väliin useasta kohdasta, eli saat useamman suodattimen välin kerralla puhtaaksi.

Spa Brush- altaanpesuharja

Suodattimen puhdistusharjalla voit harjata varovasti likaa ja pinttymiä pois suodattimen pinnalta.