Käytämme Limelight Pulsea lähes päivittäin

Meillä on iso suojainen terassi takapihallamme ja yhteen nurkkaan saunan oven eteen sopi ulkoporeallas. Naapureillamme oli ollut jo aiemmin kylpytynnyri, mutta he vaihtoivat sen helppohoitoisuuden vuoksi ulkoporealtaaseen. Olimme kyllä aiemminkin nähneet ulkoporealtaita mm. asuntomessuilla. Tutkimme vaihtoehtoja ensin netissä, mutta halusimme ehdottomasti myös nähdä vaihtoehdot ennen ostopäätöstä. Netissä näimme, että Ideaparkissa olisi laaja myyntinäyttely ja siksi päätimme poiketa ohikulkumatkalla katsomassa paikan päällä ja sopimassa konsultaatioajan paluumatkan yhteyteen.

Terassin koko asetti tiettyjä rajoitteita. Lisäksi halusimme riittävän korkean altaan jotta näkyvyys terassin aidan yli olisi turvattu. Korkeampi vedenpinta on muutenkin ollut miellyttävä eikä ole tarvinnut palella. Halusimme mahdollisimman ison altaan ja Limelight Pulse tuntui parhaiten vastaavan tarpeisiimme. Siihen sopii hyvin kuusi aikuista ja vielä yksi lapsi sisäportaan päälle. Lopulta myyjä tarkasti altaan saatavuuden ja sattui löytämään jostain Euroopasta siniharmaan Pulsen sinisellä sisuksella. Tämä oli todellinen onnenpotku sillä näin saimme altaan toimituksen todella nopeasti ja värit ovat olleet todella napakymppi. Ulkoväri istuu todella hyvin terassin kyllästettyihin lautoihin ja sininen sisäväri sopii todella hyvin ledivalojen kanssa. Emme olisi varmaan muuten tulleet edes tätä ajatelleeksi vaan valinneet sen perinteisen valkoisen…

Ulkoporeallasta käytetään välillä melkein päivittäin, mutta vähintään kerran pari viikossa. Lapset ovat sen verran pieniä, että eivät saa yksin allasta käyttää. Useimmiten käytämme allasta yhdessä, mutta välillä on toki mukavaa olla lillumassa vain kahdestaan. Silloin tällöin altaassa toki käy myös naapuruston lapsia, ystäviä ja sukulaisia. Altaan käyttö ei ole ollut vaikeaa. Vain kansi auki ja kylpyyn. Käytön jälkeen veteen vähän klooria ja aina silloin tällöin lisää vettä haihtuneen ja roiskuneen tilalle. Lisäksi filtteri kannattaa putsata aika-ajoin. Sähkölaskussa ei ole näkynyt mitään erityistä pomppausta. Kulutuksemme riippuu eniten talon lämmityskuluista ja toisaalta aiemmin aina päällä ollut saunatonttu on nykyään suurimman osan ajasta kylmillään. Välillä on virkistävää käydä kesken kylvyn lumihangessa kieriskelemässä.

Viime kesänä erään jalkapalloturnauksen aikaan meillä oli vieraana yksi 15 vuotiaiden poikien jalkapallojoukkue. Grilli, sauna ja poreamme olivat lämpiminä. Tytär 6v oli jo menossa mukaan völjyyn. Eipä ole varmaan ennen eikä jälkeenkään ollut altaassa niin paljoa porukkaa kerralla vaikka osa porukasta oli välillä saunassa.

2017-06-30T17:54:16+00:00