FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmä

Haluatko ulkoporealtaan, johon ei tarvitse lisätä allaskemikaaleja? 

Vain HotSpring Highlife– ja Limelight-altaisiin saatavilla oleva uusi suolapuhdistusjärjestelmä on todella helppokäyttöinen – Sinun ei tarvitse enää murehtia vedenhoidosta! Järjestelmä pitää veden puhtaana, kirkkaana ja hoidettuna kokonaisen vuoden. Lisäät vain vähän suolaa veden vaihdon yhteydessä ja järjestelmä tekee asettamasi käyttöasteen tarvitseman määrän verran klooria automaattisesti- joten Sinä voit unohtaa kemikaalien mittaamisen ja lisäämisen. Tämä järjestelmä tekee altaan hoitamisesta helpompaa kuin koskaan ennen!

Suolajärjestelmän edut:

– Luonnonmukaisempi allasvesi ilman kuivia tai kutiavia silmiä tai ihoa

– vähemmän lisättyjä kemikaaleja, ei voimakkaita hajuja

– yksinkertainen vedenhoito antaa Sinulle enemmän aikaa

– säästät vettä ja sähköä, sillä vesi kestää kokonaisen vuoden!

Yksi suurimpia stressin aiheuttajia altaan omistamisessa on vedenhoito. Katso alla oleva video kuinka FreshWater-järjestelmä antaa Sinun nauttia enemmän altaassasi, ilman että sinun tarvitsee tehdä juuri mitään!

Katso video: https://p.widencdn.net/rtpymi/Hot-Spring-Spas-Freshwater-Salt-System-Video

Kuinka FreshWater-järjestelmä toimii?

Uniikki, patentoitu uusi teknologia tekee FreshWater-järjestelmästä parhaimman ulkoporealtaiden suolavesijärjestelmän. Titaaninen patruuna tekee suolasta klooria, mikä desinfioi allasveden. Asetat altaan näyttöpaneelista vain käyttöasteen altaalle, jonka jälkeen järjestelmä toimii automaattisesti tarpeen mukaan.

Järjestelmä muistuttaa sinua tarkistamaan käyttöasteen, tarvittaessa muuttamaan sitä sekä mittamaan vedenlaadun 10 päivän välein. Järjestelmä kertoo myös, mikäli se tarvitsee huomioita ja antaa myös ohjeet mitä sinun tulee tehdä. Voiko vedenhoito olla enää yksinkertaisempaa?

Kertakäyttöinen titaanipatruuna ei tarvitse minkäänlaista huoltoa, ja se kestää 4 kuukautta. Kolmella patruunalla pidät allasvetesi kirkkaana ja puhtaana koko vuoden!

Vähemmällä määrällä vedenhoitoaineita pidät allasvetesi puhtaampana pidempään! Allasvesi kestää jopa 12 kuukautta ilman että sitä tarvitsee vaihtaa! FreshWater-järjestelmä säästää aikaa, vettä sekä rahaa!

Tämä kertakäyttöinen ja huoltovapaa titaanipetruuna on piilotettuna altaaseen, mutta se on helppo vaihtaa muutamassa sekunnissa ilman yhtäkään työkalua!

3 kappaleen titaanipatruunanpaketti antaa sinulle huoletonta vedenhoitoa vuodeksi!

* Moni asia vaikuttaa veden kestoon, kuten kylpijöiden määrä ja allaskemikaalit. Kun nämä asiat on kunnossa ja allasta hoidetaan oikein, allasvesi kestää FreshWater-järjestelmän kanssa jopa vuoden!

Tutustu Limelight-altaisiin tästä
Tutustu Highlife-altaisiin tästä

Otsonaattori

Otsonaattorin saa lisävarusteena kaikkiin altaisiimme. Otsonaattori tappaa bakteereja hapettamalla.

Lisätietoa kaikista vedenpuhdistusjärjestelmistämme 020 7710 800 tai asiakaspalvelu@kuumalahde.fi. Vedenhoitoaineita voit myös tilata verkkokaupastamme!