Biologiset vedenhoidonmenetelmät ulkoporealtaissa lisäävät voimakkaasti suosiotaan maailmalla. Tiedetään, että 99% vedessä olevista bakteereista pyrkii kiinnittymään pintoihin (vrt. seisova vesi ja limaantunut vesiastia). Kiinnittyessään organismit muodostavat ns. biofilmin eli suojaavan kalvon, jonka turvassa ne lisääntyvät. AquaFinesse on tieteellisesti kehitetty ja patentoitu luonnon mukainen tuote, joka ”avaa biofilmin” eli ehkäisee luonnollisella tavalla bakteerien kiinnittymistä ja kasvua pinnoilla ja allasvedessä. Bakteerit eivät siis pääse kiinnittymään myöskään lämmittimen pinnoille. On todettu, että lämmittimen käyttöikä pitenee, kun altaassa käytetään säännöllisesti AquaFinesseä.

Tästä syystä annamme 1 vuoden lisätakuun maahantuomiemme ulkoporealtaiden  lämmittimille – kaikille, jotka ostavat meiltä 1 vuoden aikana 3 settiä AquaFinesse-vedenhoitoainetta.

Ne lämmittimet, joiden tehdastakuu on vielä voimassa: lisätakuu astuu voimaan tehdastakuun päätyttyä.

Ne lämmittimet, joiden takuu on jo päättynyt: takuu astuu voimaan heti.

Lisätakuu ei kata työosuutta, matkakuluja eikä muita väilillisiä kustannuksia. Vanha lämmitin toimitetaan maahantuojalle.

 

Voit tutustua lisää AquaFinesse-aineeseen sivuillamme sekä osoitteissa www.aquafinesse.fi sekä www.aquafinesse.com. Annamme myös mielellämme lisätietoa; asiakaspalvelu@kuumalahde.fi sekä 020 7710 800.