Kannen pidikekoukut Cover Catch (2 kpl)

Etusivu/Uncategorized, Kansimekanismit/Kannen pidikekoukut Cover Catch (2 kpl)

Kannen pidikekoukut Cover Catch (2 kpl)

149,00 

Cover Catch – kannen pidikekoukut (2 kpl) luo kannelle oman paikan kylpyhetken ajaksi. Kansi on helppo siirtää koukkujen varaan, ja kansi säilyy ehjänä ja siistinä omalla paikallaan. Koukut on helppo asentaa ruuveilla  mihin tahansa ulkoporealtaaseen. Väri: musta.

Kuvaus

Cover Catch – kannen pidikekoukut luo kannelle oman paikan kylpyhetken ajaksi. Kansi on helppo siirtää koukkujen varaan, ja kansi säilyy ehjänä ja siistinä omalla paikallaan. Koukut on helppo asentaa ruuveilla  mihin tahansa ulkoporealtaaseen.  Jos haluat että kantta näkyy mahdollisimman vähän, asenna koukut niin alas kuin mahdollista. Jos puolestaan haluat kannesta näkösuojaa kylpyheten ajaksi, nosta koukkujen sijaintia sen mukaan miten paljon suojaa haluat.

Koukut vaativat auki ollessaan 25 cm tilaa altaan takaa. Kun koukut ovat tyhjät, voit kääntää koukut allasta vasten, jolloin tilan tarve vähenee. Käy kaikille ulkoporealtaille. Koukkujen asennus ruuvaamalla kestää noin 5 minuttuttia.  Koukut on pehmustettu pehmeällä vaahtomuovilla, joten kanteen ei tule jälkiä. Väri: musta.

Takaisin