Käytetty Highlife Triumph 2018

Etusivu/Ulkoporealtaat/Tarjousaltaat/Käytetty Highlife Triumph 2018

Käytetty Highlife Triumph 2018

9 900,00 

tai 210,50 €/kk

4 henkilölle
188 cm x 236 cm x 84 cm

Väri: Alpine White / Monterey Grey.

HotSpring logo
Pyydä tarjous

Kuvaus

Highlife Triumph esittelykäytössä ollut allas vuosimallia 2018. Kahdella ergonomisesti muotoilulla makuupaikalla ja liikkuvalla Moto-Massage® hieronnalla.

Sisältää eristekannen ja Uprite -kansimekanismin. Altaassa on asennettuna jatkuvatoiminen Freshwater® III Corona Discharge -otsonaattori. (Allas ei ole yhteensopiva FreshWater suolajärjestelmän kanssa)

Allas on nähtävillä Vantaan myymälässämme.

Lisätiedot

Henkilömäärä

Korkeus

Pituus

Leveys

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty Highlife Triumph 2018”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Altaan ominaisuudet

Takuukooste

Valmistajan vakuutus: Watkins Manufacturing Corp. (USA) on toimialan johtava valmistaja, joka vaalii korkean moraalin kulttuuria. Yhtiö on toiminut markkinoilla jo vuodesta 1977. Watkins on ainoa ulkoporeallasvalmistaja, joka on toimittanut yli 1.000.000 allasta. Liiketoimintaamme – ml. yli 800 valtuutettua jälleenmyyjää ja huoltokeskusta maailmanlaajuisesti – ohjaa asiakkaiden arvostus ja lupausten lunastaminen. Watkins on tunnettu korkeasta laadustaan, ympäristövastuun kantamisesta ja energiasertifioinneistaan, kaiken kaikkiaan kaikkein korkeimpien eettisten ja yhteisvastuullisten periaatteiden noudattajana. Polarwell Services Oy on maahantuonut altaita jo vuodesta 2002. Huoltomme kattaa koko Suomen. Alta voit ladata takuukoosteen.

Altaasta sanottua

Ulkoporeallas on yksi parhaista sijoituksistani. Osamaksulla se ei edes käynyt kukkarolle ja energiankulutus on pysynyt luvatusti alhaalla talvellakin.

Triumph-altaan omistaja
Kaikki mallistot

Otsikko