Luin Living Spamekko, dusty rose

Etusivu / Verkkokauppa / Tekstiilit / Luin Living Spamekko, dusty rose

Luin Living Spamekko, dusty rose

79,00 

Ihana Luin Living Spamekko naisille. 2 eri kokoa.

 

Luin Living logo
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Spamekko on paljon enemmän kuin vain pyyhe! Haluaisitko nauttia suihkun jälkeen puhtaan rennosta tunteesta pyyhe päällä vaikka kuppi teetä nauttien. Upea naisten kietaisupyyhe on täydellinen ratkaisu näihin hetkiin. Spamekon materiaali on muhkean pehmeää ja imukykyistä Luin Living -signature-puuvillamateriaalia, ja sen voi laittaa suoraan suihkusta päälle. Kiitos kätevien olkaimien sekä piiloneppareiden, spamekko pysyy ihanasti päällä ja siinä viihtyy vaikka koko illan.

Materiaali ja laatu: 100 % pehmeää ja imukykyistä puuvillaa, paino 450 g/m². Turvallinen Öko-Tex-sertifioitu valmistus.

Design: Luin Living, Suomi

Spamekon hoito-ohjeet:

Hoida Spamekkoa rakkaudella niin se hemmottelee sinua käytössä vuosien ajan!

Pese Spamekko aina ennen ensimmäistä käyttökertaa 40 tai korkeintaan 60 asteessa ja vain samanväristen kodintekstiilien kanssa. Pesu tuo esiin tuotteen todellisen imukyvyn ja sitoo kankaan kuidut. Pesemätön pitkäkuituinen pyyhekangas käyttäytyy kuin mikä tahansa pehmeä puuvillaneulos, eli se on herkkä karheille pinnoille ja esimerkiksi hiusharjan piikeille. Mahdolliset irtosilmukat voi leikata irti tarvittaessa.

Pitkäkuituiset pyyhkeet rakastavat pöyhimistä pesun jälkeen. Kuivausrummun käyttö maksimoi pehmeyden. Jos kuivausrummun käyttö ei ole mahdollista, testaa millainen linkousteho koneessasi pöyhii pyyhkeitä parhaiten (tehokkain linkous on harvoin edullinen pitkäkuituiselle kankaalle) ja ravistele pyyhkeet hyvin pesun jälkeen. Jos kuidut sitoutuvat toisiinsa linkouksen seurauksena, vaihda linkoustehoa.

Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuaineita. Pyykkietikan käyttö on sallittua.

Spamekosta voi irrota jonkin verran nukkaa ensimmäisien pesujen yhteydessä, mikä on täysin normaalia.

Pyyhetuotteen normaali kutistumisvara on 1-5%.

Tutustu Öko-Tex sertifikaattiin

ÖKO-TEX® STANDARD 100 – on kansainvälinen vuonna 1992 kehitetty tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Riippumattomat tutkimuslaitokset myöntävät sertifikaatin, jolla vakuutetaan tuotteen ja siihen liittyvien lisäosien, kuten painettujen merkkien, vetoketjujen ja täytemateriaalien olevan tutkittuja mahdollisten haitta-aineiden varalta. Öko-tex standard 100:lla sertifioidut tuotteet ovat terveydelle turvallisia. Standardi 100 avaa koko tekstiilin tuotantoketjun ja testaa haitta-aineita kuten torjunta-aineita, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä sekä tekstiilikemikaaleja. Testauskriteeristö perustuu jatkuvasti päivittyviin tieteellisiin tutkimuksiin haitta-aineista. Standardi testaa nykytietämyksen mukaisia terveydelle haitallisia aineita, jotka eivät vielä ole lailla kiellettyjä tai sääntelyn alaisia.

Ökö-tex Standardin voivat saada vain ne valmistajat, joidenka tuotteet täyttävät määritellyt standardit.

Käy myös katsomassa muut Luin Living-tuotteemme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luin Living Spamekko, dusty rose”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...