Mellis Sauna Arctica- siloittava saunavoide

Etusivu/Kylpykosmetiikka/Saunatuotteet, Vartalonhoito/Mellis Sauna Arctica- siloittava saunavoide

Mellis Sauna Arctica- siloittava saunavoide

9,90 

Melliksen Silottava saunavoide, koivu ja hunaja,  125 ml.

Kuvaus

Melliksen SILOITTAVA SAUNAVOIDE, koivu ja hunaja. Hoitaa ihoa hellien. Koivunsilmu-uute heleyttää, hunaja pehmentää. Hunajan sisältämät luonnolliset sokeriyhdisteet tuovat iholle mukanaan sekä kosteutta että ravinteita, mm. arvokkaita C- ja B-vitamiineja sekä hivenaineita. Koivu & Hunaja Saunavoiteen kruunaa aito suomalainen koivunsilmu-uute. Koivunsilmut uutetta varten on kerätty varhain kevättalvella, joten siitepölyä siinä ei ole lainkaan.

Käyttö: sivele saunan lämmössä iholle ja anna imeytyä. Huuhtele. Hunajahoidon jälkeen olo on levollinen. Säilytä huoneenlämmössä.

Koivunsilmu-uute on hunajan tavoin ihoa siloittava ja uudistava. Ratamoöljy korostaa hunajan ihoa hoitavia vaikutuksia, kirkastaen ihoa ja vähentäen kutinaa. Sopii etenkin lihasten rentoutukseen liikunnan jälkeen kostutetulle, lämpimälle iholle levitettynä. Kokeile myös hiusten hoitoaineena sekä kasvo- ja käsihoitoihin ilman saunaa. Hemmottelevan hunajahoidon jälkeen olo on levollinen!

NaTrue-sertifioitu.
Hunajaa lukuunottamatta sisältää ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. Ei mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väri- ja tuoksuaineita. Parabeeniton. Ei eläinkokeita.
Tuotteella on Avainlippumerkki.
Pakkauksesta kertyy 40 % vähemmän jätettä kuin tavanomaisesta muovituubista.

AINESOSAT: MEL, AQVA, GLYCERIN, PLANTAGO MAJOR OIL, DEHYDROACETIC ACID, CETEARYOYL/CETEARYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, ROSMARIN OIL*, LAVANDIN OIL*, BIRCH BUD EXTRACT, LINALOOL**, LIMONENE**. *alkuperä luomusertifoitu viljely /valmistus ja/tai luonnon villikasvit luomusertifioidulta alueelta.
** luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa.

 

Takaisin