Mellis Silva Arctica – camelina massagelotion

Etusivu/Kylpykosmetiikka/Saunatuotteet, Vartalonhoito/Mellis Silva Arctica – camelina massagelotion

Mellis Silva Arctica – camelina massagelotion

14,90 

Camelina massagelotion, valkoturve ja karpalo, 75 ml

Kuvaus

Melliksen CAMELINA HIERONTALOTION – Valkoturve & Karpalo. Helpotusta lihasjännitysten hoitoon. Mesiangervoöljyllä täydennetty hierontalotion tarjoaa elämyksellisen hierontahetken mieltä rauhoittaen, lihaksia rentouttaen, samalla ihoa pehmittäen ja raviten. Voide hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti ja hellästi. Mesiangervon lisäksi hierontalotioniin on valittu Suomen luonnon aarteet: valkoturveuute, camelinaöljy ja pisteeksi iin päälle vielä kirkkain jalokivemme, karpalo! Valkoturveuute on valmistettu suomalaisesta mustasta hoitoturveluokituksen saaneesta turpeesta. Musta väri on poistettu, joten tuote on helppokäyttöisempi – turpeen terapeuttiset ominaisuudet ja tehoaineet ovat kuitenkin tallella. Karpalolla on antioksidanttisia ja ihoa uudistavia vaikutuksia. Mellis – Hyvinvointia Suomen luonnosta.

Käyttö: Sopii käytettäväksi koko keholle, myös kasvohierontaan. Imeytyy ihoon. Voide tuo helpotusta lihasjännitysten hoitoon.

Vaikuttavat ainesosat: Ravitsevat ja hoitavat kotimaiset Camelina-öljy, rypsiöljy, pellavaöljy; Arcticare™ Fytobel White Peat Extract/ Valkoturveuute on valmistettu suomalaisesta tutkitusta hoitoturpeesta. Se uudistaa ihoa fytosteroleineen. ArctiCare™ RED TOCOL ARCTIC Cranberry Seed Oil/ karpalosiemenöljy tehostaa Valkoturveuutteen bioterapeuttisia vaikutuksia. Hunaja on luonnon antioksidantti, mesiangervoöljy nopeuttaa lihasten palautumista rasituksista. – Camelina-öljyä käytettiin hieronnassa jo tuhansia vuosia sitten antiikin Roomassa.

Hunajaa lukuunottamatta sisältää ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. Ei mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väri- ja tuoksuaineita.Parabeeniton. Ei eläinkokeita. Tuotteella on Avainlippumerkki. NaTrue-sertifioitu.
Pakkauksesta kertyy 40 % vähemmän jätettä kuin tavanomaisesta muovituubista.

AINESOSAT: CAMELINA OIL, AQUA, GLYCERIN*, RAPE SEED OIL, C14-22 ALCOHOLS & C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, LINSEED OIL, MEL*, WHITE PEAT EXTRACT*, ARCTIC CRANBERRY SEED OIL*, FILIPENDULA ULMARIA, CAPRYLYL-CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, XANTHAN GUM, MENTHA PIPARESCENS OIL, NATURAL PARFUM*, TOCOPHEROL, LIMONENE**. *alkuperä luomusertifoitu viljely/valmistus ja/tai luonnon villikasvit luomusertifioidulta alueelta.
** luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa.

Takaisin