Sauna Arctica- rauhoittava saunavoide

Etusivu/Kylpykosmetiikka/Saunatuotteet, Vartalonhoito/Sauna Arctica- rauhoittava saunavoide

Sauna Arctica- rauhoittava saunavoide

9,90 

Rauhoittava saunavoide, turve ja hunaja. Voidaan käyttää myös ilman saunaa. 125 ml.

Kuvaus

Turve & Hunaja Saunavoide on väriltään hurjan mustaa – onhan siinä käytetty aitoa turvetta Suomen turvesoilta! Tummasta väristään huolimatta voide ei sottaa lauteita, vaan lähtee helposti pelkällä vedellä pois – toisin kuin puhdas turve, jota on saunassakin perinteisesti käytetty jo vuosisatoja. Turve & Hunaja Saunavoide tyynnyttää ärsyyntynyttä ihoa ja hiuspohjaa sekä lievittää lihassärkyjä ja turvotusta. Terapeuttinen vaikutus perustuu turpeen, väinönputkijuuren ja hunajan sisältämiin biologisesti aktiivisiin ainesosiin, jotka ovat aineenvaihduntaa stimuloivia ja ihokudosta hoitavia. Voiteen sisältämä turve on puhdasta ja tutkittua, suomalaista hoitoturvetta.

Käyttö: levitetään saunan lämmössä kevysesi hieromalla koko keholle tai osalle ihoa ja annetaan vaikuttaa. Sopii erinomaisesti kasvohoitoihin ilman saunaa. Kokeile jalkahoidoissa ja -kylvyissä. Huuhdellaan pois.

Voidaan myös hieroa keholle juuri ennen lämpimään kylpyyn menoa. Sopii jalkahoitoihin ja -kylpyihin.  Erinomainen kasvohoidoissa huoneenlämmössä ilman saunaa. Turve & Hunaja Saunavoide on saanut käyttäjiltään erityisen positiivista palautetta. Se sopii myös liikunnan jälkeen käytettäväksi, sillä se edesauttaa lihasten palautumista vilkastuttamalla aineenvaihduntaa. Voide myös virkistää turvonneita ja väsyneitä jalkoja esim. seisomisen jälkeen.

Säilytä huoneenlämmössä. Tehty suomessa suomalaista raaka-aineista.

Ainesosat:  MEL, AQVA, PEAT, CETEAYROYL/CETEARYL GLUCOSIDE, ANGELICA ARCHANGELICA ROOT OIL, GLYCERIN, XANTHAN GUM, DEHYDROACETIC ACID.

pH 5,5 –  lähellä ihon omaa luonnollista pH-arvoa.

 

Takaisin