Silva Arctica – mansikkainen kuorintavoide

Etusivu/Kylpykosmetiikka/Saunatuotteet, Vartalonhoito/Silva Arctica – mansikkainen kuorintavoide

Silva Arctica – mansikkainen kuorintavoide

14,90 

Mansikkainen kuorintavoide iholle, 75 ml

Kuvaus

Mansikkainen kuorintavoide – Koivunmahla & Hunaja. Hellivää herkkua ihollesi! Mansikansiemenet, mansikkauute ja mesiangervo Omega-rasvahappoja sisältävä camelinaöly ja elinvoimaa tuova koivunmahla sekä hunaja ovat ravitsevana pohjana koko kehon kuorintavoiteelle. Puhdas merihiekka ja mansikansiemenet poistavat epäpuhtauksia. Mansikkauute ja mesiangervo ovat antioksidanttisia ja uudistavia.

Käyttö: Sopii koko kehon kuorintaan. Levitä iholle kevyesti hierovin liikkein. Huuhdo pelkällä vedellä. Voidaan käyttää ihotyypin mukaan myös kasvoilla, erinomainen esimerkiksi dekolteella. Sopii hyvin käsikuorintoihin. Vinkki 1) Soveltuu myös saunakäyttöön tuoden kesäisen tunnelman. Vinkki 2) Kokeile käsihoidossa: Tee ensin kuorinta käsille. Riittää kun poistat kuorinta-aineen paperilla pyyhkien; tällöin Camelinaöljy jää ravitsemaan ihoasi. Kasviöljyt eivät tuki ihohuokosia. Tee sitten käsihieronta Mustikkaisella Hoitovoiteella esim vauvahierontaotteita sormille käyttäen! – Jos käytät kuorintavoidetta isommalle alueelle tai kasvoille, poista huuhtoen vedellä, mutta ilman saippuaa tai muita pesuaineita.

Ei synteettisiä väriaineita, hajusteita. Parabeeniton. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein.

Vaikuttavat ainesosat: Suomalaiset luomusertifioidut koivunmahla ja hunaja, suomalainen Camelina-öljy, luonnon mansikka-aromi, mansikansiemen, erikoispuhdistettu merihiekka, mesiangervoöljy.
Hunajaa lukuunottamatta sisältää ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. Ei mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väri- ja tuoksuaineita.Parabeeniton. Ei eläinkokeita. NaTrue-sertifioitu.
Tuotteella on Avainlippumerkki.
Pakkauksesta kertyy 40 % vähemmän jätettä kuin tavanomaisesta muovituubista.

AINESOSAT: AQUA, BIRCH SAP*, GLYCERIN*, SEA SAND, MEL*, CAMELINA OIL, STRAWBERRY SEEDS, RAPE SEED OIL AND FILIPENDULA ULMARIA, XANTHAN GUM, CETEARYOYL/CETEARYL GLUCOSIDE, FRANGARIA ANANASSA EXTRACT*, IRON OXIDE CI77499, MINT OIL, NATURAL PARFUM*, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHEROL, LIMONENE**. *alkuperä luomusertifoitu viljely /valmistus ja/tai luonnon villikasvit luomusertifioidulta alueelta.
** luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa.

Takaisin