Silva Arctica – mustikkainen hoitovoide

Etusivu/Kylpykosmetiikka/Saunatuotteet, Vartalonhoito/Silva Arctica – mustikkainen hoitovoide

Silva Arctica – mustikkainen hoitovoide

14,90 

Mustikkainen hoitovoide iholle, 75 ml

Kuvaus

Mustikkainen Hoitovoide – Koivunmahla & Valkoturve. Tehopakkaus mustikasta, mahlasta ja valkoturpeesta! Kosteuttaa, ravitsee, pehmittää ja hoitaa ihoa. Mustikansiemenuute ravitsee ja tehostaa ihon vastustuskykyä ulkoisia häiriöitä vastaan. Valkoturveuute sisältää bioaktiivisia ihoa uudistavia ainesosia. Koivunmahla, sisältäen vitamiineja, kivennäis-ja hivenaineita ja hedelmähappoja, on ihon energisoija. Hunaja ja siankärsämö-öljy hoitavat ihoa pehmittäen ja kirkastaen luontaisine tehoaineineen ja ovat molemmat antibakteerisia.

Käyttö: Käytä koko keholle, kuiviin hiuslatvoihin, kynsille ja kynsinauhoille. Sopii erityisesti kasvojen ja käsien hoitoon, jättäen kasvoille mattapinnan ja ei-rasvaisen tunnun käsille. Toimii myös yövoiteen tapaan käytettynä. Kokeile kasvomeikin alla! Hyvin riittoisaa, tasoittaa ihon pieniä epätäydellisyyksiä ja värieroja.

Vaikuttavat ainesosat: ArctiCare™ Blue Tocol Bilberry Seed Oil/ Mustikkasiemenuute, ArctiCare™Arcticare™ Fytobel White Peat Extract/ Valkoturveuute, Hunaja, siankärsämö-öljy, Camelinaöljy/omega-3-lähde.
Hunajaa lukuunottamatta sisältää ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. Ei mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väri- ja tuoksuaineita. Parabeeniton. Ei eläinkokeita. NaTrue-sertifioitu. Tuotteella on Avainlippumerkki.

Pakkauksesta kertyy 40 % vähemmän jätettä kuin tavanomaisesta muovituubista.

AINESOSAT: AQUA, BIRCH SAP*, CETEARYOYL/CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERIN*, MEL*, RAPE SEED OIL, ACHILLEA MILLEFOLIUM, CAMELINA OIL, BILBERRY EXTRACT*, WHITE PEAT EXTRACT*, XANTHANGUM, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHEROL,VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT*, NATURAL PARFUM*, ROSMARIN OFFICINALIS*, LIMONENE**. *alkuperä luomusertifoitu viljely/valmistus ja/tai luonnon villikasvit luomusertifioidulta alueelta.** luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa.

Takaisin