Ulkoporealtaan valitseminen on usein pitkä ja vaikea prosessi. Kyseessä on merkittävä sijoitus rahallisesti ja siksi halutaan ostaa laadukas tuote. Helpottaaksemme ulkoporealtaan valitsemisprosessia listasimme muutamia asioita, joita on hyvä ottaa huomioon, kun etsit ulkoporeallasta ensimmäistä kertaa:

Huomioi ainakin nämä 6 asiaa

Panosta laatuun

Ulkoporeallas on ostos, jossa laatuun panostaminen kannattaa. Pitkään alalla toimineet ulkoporealtaiden valmistajat ovat valmistaneet niitä jo kymmeniä vuosia, jolloin materiaalivalinnat, tekniset ratkaisut sekä komponentit ovat tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia ja niihin on päädytty pitkän tutkimustyön tuloksena. Esimerkiksi myymämme HotSpring on valmistanut ulkoporealtaita jo yli 40 vuoden ajan, jonka aikana he ovat kehittäneet komponentteja ja materiaaleja vain heidän ulkoporealtaita varten. HotSpring-ulkoporealtaat ovatkin täynnä innovatiivisia ja patentoituja ominaisuuksia.

HotSpring Highlife Sovereign -ulkoporeallas

HotSpring Sovereign – maailman myydyin ulkoporeallas.

Eristys ja sähkönkulutus

Ulkoporealtaan eristystapoja on useita ja niillä on suuri vaikutus  sähkönkulutukseen. Kaikki altaamme ovat täyseristettyjä, joka on tutkitusti tehokkain tapa eristää ulkoporeallas. Täyseristyksen toinen etu on putkiston tukeminen, josta johtuen vuodot ovat erittäin harvinaisia. Tutustu asiakkaidemme sähkönkulutusmittauksiin!

Jopa edullisin Freeflow mallistomme on täyseristetty.

Valitse ulkoporeallas omiin tarpeisiisi

Ulkoporealtaita on useaa erilaista ja niissä on suuria eroja keskenään. Esimerkiksi meidän edullisimmat Freeflow-ulkoporealtaat ovat erittäin laadukkaita, mutta tarjoavat vain perusominaisuudet, mutta kun mennään HotSpring Limelight ja Highlife -altaisiin, saa niihin etäohjausta, musiikkijärjestelmää ja automaattista FreshWater-vedenhoitojärjestelmää. Kysy myyjiltä rohkeasti neuvoa. He ovat alan ammattilaisia ja osaavat neuvoa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ulkoporealtaan. Tutustu laajempaan ostajan oppaaseen!

Limelight Prism istuinasettelut.

Ulkoporealtaan valmistaja

Ennen ulkoporealtaan ostamista on hyvä varmistua kuka ulkoporealtaasi valmistaa ja kauan valmistaja on toiminut alalla. Tarkista, että valmistaja on tunnettu ja toiminut jo jonkin aikaa alalla, jotta et huomaa olevasi tilanteessa, jossa tarvitset huoltoa, mutta varaosia ei valmisteta lainkaan. HotSpring lupaa valmistaa varaosia altaalle 20 vuoden ajan siitä, kun ostat ulkoporealtaasi. Tutustu HotSpringin englanninkielisiin sivuihin!

Huoltopalvelut

Suosittelemme ostamaan ulkoporealtaan myyjältä, jolla on huolto juuri kyseiselle ulkoporeallasmerkille. Useisiin ulkoporealtaisiin käy vain omat varaosat, joten tällöin on hyvä varmistua, että huolto on erikoistunut juuri sinun ulkoporeallasmerkkiin. Olemme myyneet ulkoporealtaita jo vuodesta 2002 lähtien. Huoltomiehillämme on pitkä kokemus HotSpring- ja Freeflow-ulkoporealtaiden huoltamisesta. Tutustu huoltosivuihimme!

Osta myyjältä, joka on valmis neuvomaan sinua ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi

Ulkoporealtaan omistaminen on mahtavaa ja sen tuomat mukavuudet ylittävät helposti sen mukana tulleet hoitotyöt! Jos myyjä ei kerro sinulle huoltotoimista, jotka kuuluvat ulkoporealtaan omistamiseen, voit pahimmillaan rikkoa allaan tietämättäsi. Säännöllinen vedenhoito, suodattimien pesu, veden vaihtaminen ja altaan peseminen kuuluvat ulkoporealtaan omistamiseen. Varmista, että saat myyjältä kunnolliset ohjeet, jotta voit nauttia ulkoporealtaastasi useita vuosia!

Ota yhteyttä ja etsitään juuri teidän tarpeisiin paras ulkoporeallas


  Haluan tilata uutiskirjeen


   Haluan tilata uutiskirjeen

   Tutustu koko mallistoomme

   Freeflow-mallisto

   Hot Spot -mallisto

   Hot Spot -mallisto

   Limelight-mallisto

   Limelight-mallisto

   Highlife-mallisto