KuumaLähteen valikoimiin kuuluu viisi erilaista ulkoporeallasmallistoa: Freeflow, HotSpot, HotSpring Limelight, HotSpring Highlife ja HotSpring Highlife NXT. Jokaisella mallistolla on omat erityispiirteensä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Tässä blogissa käymme läpi mallistojen ominaisuuksia, tekniikkaa, ulkonäköä ja hintaa!

Yhteistä kaikille mallistoille on se, että ne tulevat samalta yhdysvaltalaiselta valmistajalta. Kaikki altaamme on valmistettu laadukkaimmista mahdollisista osista ja materiaaleista yli 40 vuoden kokemuksella. Ne ovat aina käyttövalmiita, ja erinomainen eristys varmistaa niiden käyttökustannusten pysymisen matalina. Lisäksi altaamme tarjoavat laadukasta vesihierontaa ja vedensuodatus pitää veden puhtaana, raikkaana ja kristallinkirkkaana.

Freeflow

Freeflow-malliston altaat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja varmatoimisia. Niillä saat hyvinvointia ja luksusta arkeen huokealla hinnalla (hinnat alkaen 3 395 euroa)!

Mallistoon kuuluu kymmenen erilaista allasta. Niiden joukossa ei ole ainoastaan neliskulmaisia altaita, vaan myös muun muassa kolmionmuotoinen ja pyöreä allas. Värivaihtoehtoja on lukuisia – perusvärien (Taupe, Sand ja Espresso) lisäksi upea Snow White ja erikoistilauksena sateenkaaren eri värit (muun muassa pinkki, sininen, vihreä ja oranssi).

Tänä syksynä mallisto kasvoi kolmella uudella altaalla, kun malliston Azure-, Monterey- ja Excursion-altaat saivat uudet Premier-versiot! Ne eroavat perinteisistä malleista ulkokuoren tyylikkäällä paneloinnilla ja muotoilluilla kulmilla.

Tutustu tarkemmin Freeflow-mallistoon ja sen altaisiin!

Hot Spot

Hot Spot on mallisto sinulle, joka haluat laadukkaan ja ergonomisen perusaltaan pienillä käyttökustannuksilla. Altaat on eristetty kolmelta sivultaan täysin aukottomasti palkitulla Fibercore-eristyksellä. Aukoton eristys takaa pienet energiakustannukset, hiljaisen käyttöäänen sekä kestävän rakenteen. Altaissa on myös todella kilpailukykyiset vesihierontaominaisuudet ja suodatusteho.

Mallistoon kuuluu seitsemän erilaista allasta, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen! Hinnat alkaen 5 495 euroa.

Tutustu tarkemmin Hot Spot-mallistoon ja sen altaisiin!

Limelight

Näyttävyydestään ja tarkkaan harkituista yksityiskohdistaan tunnettu Limelight-mallisto tuli markkinoille vuonna 2008 ja uudistui täysin vuonna 2018! Muun muassa altaiden ulkonäkö päivittyi tyylikkäällä vaakapaneloinnilla, näyttävällä sisä- ja ulkopuolen valaistuksella sekä upeilla väriyhdistelmillä. Altaan kyljessä on nyt myös uudistunut ja enemmän informaatiota altaasta antava HotSpring-merkkivalo.

Mallistoon kuuluu viisi erilaista allasta. Jokaisessa altaassa on äänetön, ympäri vuorokauden toimiva kiertopumppu, joka suodattaa ja otsonoi (hapettamalla tappaa bakteereja) vettä. Limelight-malliston altaissa on lisäksi suuri suodatusteho (kaksi isoa suodatinta), titaaninen lämmitin sekä laadukkaat ja monipuoliset vesihierontaominaisuudet. Hinnat alkaen 8 990 euroa.

Tutustu tarkemmin Limelight-mallistoon ja sen altaisiin!

Highlife

Tinkimätöntä laatua ja ominaisuuksia, joita eivät muut ulkoporeallasmerkit tarjoa! Highlife-altaiden tunnusmerkkejä on esimerkiksi vertaansa vailla oleva vesihieronta, johon kuuluvat muun muassa markkinoiden ainoa liikkuva suutin MotoMassage ja Gerry-käsisuutin. Highlife-altaat ovat myös ainoita, joissa on konepestävät longlife-suodattimet sekä 100 % vedensuodatus, joka toimii kaiken aikaa.

Mallistoon kuuluu kahdeksan erilaista allasta. Ne takaavat kylpijälle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tänään ja vielä vuosienkin kuluttua. Hinnat alkaen 11 500 euroa.

Tutustu tarkemmin Highlife-mallistoon ja sen altaisiin!

Highlife NXT

Haluatko altaan kehittyneimmällä tekniikalla ja parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla? Valitse Highlife NXT -malliston allas! Altaiden upean, allasmuotoilun tulevaisuutta edustavan ulkonäön on suunnittelut BMW Groupin Designworks-yritys. Highlife NXT -malliston altaissa on komposiittirunko ja kelluva, langaton altaan ohjausyksikkö. Tekniikka altaissa on taattua HotSpring-laatua!

Mallistoon kuuluu viisi erilaista allasta. Hinnat alkaen 14 950 euroa.

Tutustu tarkemmin Highlife NXT -mallistoon ja sen altaisiin!

Kiinnostuitko jostakin mallistosta? Ota yhteyttä meihin tai tule katsomaan altaita paikan päälle myymäläämme tai esittelypisteeseemme! Kysy myös rohkeasti myyjää kotikäynnille kohteeseesi!