Ulkoporealtaita alkaa löytyä jo lähes jokaisesta naapurustosta, mutta niiden ominaisuuksiin ja tekniikkaan liittyy edelleen paljon asioita, joita monet eivät tiedä. Kokosimme tähän blogiin kymmenen KuumaLähteen ulkoporealtaisiin liittyvää faktaa. Tiesitkö sinä nämä kaikki?

1. Vesi pysyy aina halutun lämpöisenä

Kun mielesi tekee kylpeä, sinun ei tarvitse turhaan odotella veden lämpenemistä. Vesi on heti siinä lämpötilassa, johon olet sen asettanut! Voit valita haluamasi lämpötilan 28–40 asteen väliltä.

2. Altaat tarjoavat vesihierontaa

Rentouttavan hieronnan tarpeessa? Useiden ulkoporealtaiden suuttimista tulee pelkkää ilmaa, mutta KuumaLähteen altaiden suuttimista tulee vettä. Se tekee hieronnasta erittäin tehokasta.

3. Ulkoporealtaan saa jopa alle 3 500 eurolla

KuumaLähteen allasvalikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Valikoimastamme löytyy myös eri hintaisia altaita. Edullisimmat altaamme maksavat jopa alle 3 500 euroa! Tutustu koko valikoimaan klikkaamalla tästä.

4. Sähkökustannukset eivät nouse pilviin

Moni luulee, että ulkoporealtaan hankinnan jälkeen postiluukusta kolahtaa mojova sähkölasku. Luulo on kuitenkin väärä! KuumaLähteen ulkoporealtaiden käyttökustannuksia sähkön osalta on seurattu, ja ne ovat noin 200–300 euroa vuodessa.

5. Ulkoporealtaasta voi muokata haluamansa näköisen

Ulkoporealtaissamme on useita eri värivaihtoehtoja. Voit valita sekä ulkopaneloinnin että sisäosan värin – erilaisia yhdistelmiä on lukuisia! Täsmää altaasi värit esimerkiksi kotisi tai terassisi väreihin tai muuten vain omiin mieltymyksiisi sopiviksi.

6. Kylvyistä voi nauttia ympäri vuoden

Ulkoporealtaamme ovat käytettävissä ympäri vuoden – niin kesällä kuin talvellakin! Suomen talvi ei ole altaillemme mikään ongelma. Kuvittele, miltä tuntuisi pulahtaa kirpeänä pakkaspäivänä ulkoporealtaan höyryävän lämpimään veteen tai lämpimänä kesäpäivänä virkistävään kylpyyn!

7. Vesi pitää vaihtaa vain kaksi kertaa vuodessa

Ulkoporealtaaseen ei tarvitse olla vaihtamassa vettä yhtenään. Yleensä riittävä määrä on noin kaksi kertaa vuodessa. Tämän mahdollistavat altaidemme tehokkaat puhdistus- ja suodatusjärjestelmät.

8. Ei pelkkiä istumapaikkoja

Kaikissa altaissamme on istumapaikkoja, mutta joissakin niistä on myös makuupaikkoja. Niissä rentoutuminen on todella taattu! Suurimmissa altaissamme on jopa kaksi makuupaikkaa.

9. Tuunaa altaasi lisävarusteilla

Ulkoporealtaisiin on saatavilla useita erilaisia lisävarusteita. Esimerkiksi portaat ja erilaiset kansimekanismit tekevät altaan käytöstä miellyttävämpää ja helpompaa. Lisäksi saatavilla on muun muassa istuintyynyjä, kelluvia tarjottimia ja vedenkestäviä pelikortteja!

10. Suunniteltu huolella

Jokainen altaamme (jopa pienimmät!) on suunniteltu siten, että ne tarjoaisivat mahdollisimman tehokasta ja monipuolista vesihierontaa koko keholle. Ergonomisten istumapaikkojen sekä puhtaan ja lämpimän veden vuoksi altaissa voi rentoutua myös ilman hierontaa.