Toimenpiteet ulkoporealtaan häiriötilanteessa talvella

Ulkoporealtaan huolto KuumaLähde ulkoporealtaille! Ulkoporeallas on pitkäaikainen sijoitus omaan ja perheesi hyvinvointiin. Toivomme, että allas pääsee aktiiviseen käyttöön sekä tuo paljon iloa elämäänne! Ulkoporealtaan aktiivinen käyttö on parasta huoltoa altaalle. Altaan omistajan vastuulla on pitää huolta siitä, että altaalle tehdään tarvittavat hoito- ja huoltotoimenpiteet. Tältä sivulta tulet löytämään vinkkejä ja tietoa ulkoporeammeen asennukseen, käyttöönottoon, hoitoon ja huoltoon liittyen.

Meihin saat yhteyden sähköpostitse asiakaspalvelu@kuumalahde.fi tai puhelimitse ma–pe klo 9–17 puh. 020 7710 810 (0,0835 €/min). Autamme mielellämme!

KuumaLähde-huoltoautot

Täysin varustellut huoltoautomme. Vaikka autoista löytyy osia lähes joka lähtöön, kerro silti huollolle tarkasti ongelmasta ennen huollon saapumista. Tällöin pystymme varustautumaan kyseiseen ongelmaan paremmin ja vika saadaan korjattua kerralla!

Ulkoporealtaan huoltoauto Fiat SPA-8 pakettiauto
Ulkoporealtaan huoltoauto SPA-5 FORD
Ulkoporealtaan huoltoauto SPA-5 FORD

Meidän mielestämme tulevaisuus on päästötön ja siksi olemme panostaneet Volkswagen ID.3 -sähköautoon, jota käytetään nopeisiin huoltokeikkoihin uudellamaalla. Kaupungissa on turha huristella fossiilisilla polttoaineilla!