KuumaLähteen valikoimiin kuuluu neljä eri ulkoporeallasmallistoa

Kaikki altaamme on tehty yli 40 vuoden kokemuksella erittäin laadukkaista osista ja materiaaleista, mikä takaa niille pitkän käyttöiän. Ne ovat hyvin eristettyjä, joten niiden käyttökustannukset pysyvät matalina. Lisäksi altaissamme muun muassa vesihierontaominaisuudet ovat ensiluokkaiset ja 100 % vedensuodatus pitää veden aina puhtaana ja raikkaana.

Tarjoamme 50 kuukauden rahoituksen 0% korolla! Allasmallistomme on esillä myös liikkeessämme, voit halutessasi sopia ajan myös koekylpyyn!

Freeflow

Helppokäyttöinen ja varmatoiminen perusmallisto
(hinnat alkaen 3 400 €)

Hotspot

Laadukkaat altaat pienillä käyttökustannuksilla
(hinnat alkaen 4 900 €)

Limelight

Tyylikkyys ja suorituskyky samassa paketissa
(hinnat alkaen 8 900 €)

Highlife

Allasmaailman edistynein teknologia ja design
(hinnat alkaen 11 900 €)

Vastavirta-altaat

Hyvinvointikeskus omalle kotipihallesi

Tarjousaltaat

Tarjoukset ja vaihtoaltaat

Ota yhteyttä

Poreallas ulos

Syitä laittaa poreallas ulos on useita. Aina valmis ulkoporeallas on tärkeä osa arjen hyvinvointirutiineja. Altaassa voit ladata akkujasi, hierotuttaa hartioitasi, käydä syvällisiä keskusteluja perheesi kanssa. Ulkoporealtaan lämmin vesi ja turvallinen ympäristö luovat avoimuuden ilmapiirin, jossa on helppo keskustella ilman arkipäivän murheita ja hälinää. Nauti merkityksellisistä keskusteluista ihmisten kanssa, joista välität eniten. Ulkoporealtaan sähkönkulutus on laadukkaissa altaissa hyvin pientä, alle euron päivässä.

Ulkoporeallas talvi HotSpring Grandee

Ulkoporeallas terassille?

Suomessa on neljä upeaa ja erilaista vuodenaikaa. Kun Sinulla on ulkoporeallas terassilla, pääset kokemaan luonnon kauneuden kaikilla aisteillasi. Anna lämpöisen veden syleillä sinua ja tehokkaan vesihieronnan viedä sinut unelmiesi matkalle. Tätä on loma takapihalla, joka tuo hymyn kasvoillesi jokainen päivä.

Sijoita siis ulkoporeallas terassille- ja sinulla on loma takapihalla joka päivä!

Ulkoporeallas terassilla lapin upeissa maisemissa