Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan suoritettu. Huomautusaika 5 vuorokautta. Viivästyskorko 7%. Toimitusmyynnissä tilaussopimukselle kirjattu toimitusaika on alustava. Lopullinen toimituspäivä/-aika vahvistetaan, kun tuote saapuu varastoomme. Asiakas voi noutaa altaan varastoltamme erikseen sovittuna ajankohtana, pääsääntöisesti arkisin kello 9-17 välillä. Allas toimitetaan kokonaisena pakettina. Kansi ja tarvikkeet tulevat erillisinä paketteina. Toimitusaika määritellään tilaussopimuksella alustavasti, lopullisesti asiakkaan kanssa sovitaan tarkempi noutoaika vasta kun tuote on luovutettavissa varastoltamme. Asiakas vastaa altaan kuljetuksesta ja kuljetuksen vakuuttamisesta.

Altaan toimitus kohteeseen: rahtitoimituksissa allas, kansi ja tarvikkeet tulevat erillisinä paketteina. Toimitusaika määritellään tilaussopimuksella alustavasti, lopullisesti asiakkaan kanssa sovitaan tarkempi aika vasta kun tuote on toimitettavissa varastoltamme. Voimme järjestää joko oman huoltopalvelumme tai erillisen kuljetusliikkeen toimittamaan altaan asiakkaalle toimitusosoitteeseen kuorma-autotien päähän manner-Suomessa.

Varastoimme tuotetta veloituksetta 14 vuorokautta yli sovitun toimitusajan. Ylimenevältä ajalta perimme säilytysmaksua 50 € per alkava viikko. Asiakkaan mahdollisesti siirtäessä toimitusaikaa sovittua myöhemmäksi tulee kauppalasku suorittaa kuitenkin eräpäivänä.

Kiinteistöön kuuluvat työt, kuten altaan pohjatyöt ja sähkötyöt (kaapelointi/kytkentä verkkoon) eivät sisälly Polarwell Services Oy:n (HotSpring) toimitussisältöön. Riittävästä puhtaan veden saannista tulee varmistua ennakkoon. Huolto-/asiakaspalveluhenkilöstömme antaa tarvittavan käytön opastuksen sekä vedenhoidon ohjeet. Asiakas vastaa, että allas asennetaan asennusohjeiden mukaisesti. Tilaussopimus määrittelee lopullisen toimitussisällön ja kauppahinnan. Polarwell Services Oy (KuumaLähde) ei vastaa välillisistä vahingoista tai kuluista. Asiakaspalvelumme antaa tarvittaessa tuotekohtaisia esivalmisteluohjeita toimitukseen liittyen.

Käyttöohjeet (esim. vedenvaihtosuositus) ovat laadittu yksityiskäyttöä varten. Mikäli allasta käytetään muussa kuin yksityiskäytössä vastaa tilaaja siitä, että kaikissa hygienia- ja vedenhoitotoimenpiteissä noudatetaan lakia ja paikallisten terveysviranomaisten määräyksiä, jotka ovat aina ensisijaisia verrattuna altaan omiin käyttöohjeisiin. Polarwell Services Oy ei vastaa välillisistä kuluista tai vahingoista.

Palaa etusivulle