Kalifornia omaa maailman suurimman ulkoporeallasmarkkinan ja lisäksi se on johtavien ulkoporeallasvalmistajien kotipaikka.  Siellä altaat ovat olleet tuttuja vuosikymmeniä ja ne ovat nykypäivänä hyvin yleisiä talojen pihoilla.

Kalifornia noudattaa maailman tiukimpia ympäristönormeja ja –asetuksia, mitkä pitävät HotSpring-laadun korkeimmalla mahdollisella tasolla.  HotSpring on yksi todella harvoista merkeistä, joka edelleen tehdään Kalifornian puolella. Kalifornian lakien mukaan lasikuidun tuotantoprosessi on niin epäympäristöystävällinen, että sitä ei hyväksytä. Tästä syystä suurin osa ”USA”-altaista, jotka on ennen tehty Kaliforniassa, tehdään nykyään Meksikossa.

HotSpring on perustettu vuonna 1977, eli tänä vuonna on sen 40v-juhlavuosi! Pääkonttori ja HotSpring-altaiden tehdas sijaitsevat Kalifornian Vistassa.

Laadun varmistamiseksi jokainen allas testataan tehtaalla vedellä sekä paineilmalla, jotta varmistetaan altaan kokonaisvaltainen toiminta. Paineilmatestaus takaa sen, että allas ei varmasti vuoda milliäkään – laatu on siis taattu.

HotSpring poikkeaa muista valmistajista myös siinä, että se valmistaa altaiden kannet itse. Näin varmistetaan, että kannen istuvuus altaaseen on paras mahdollinen.

Tunnelma tehtaalla oli lämminhenkinen ja kodikas. Maanantaiaamuna ryhmää oli vastaanottamassa koko toimiston henkilöstö pääjohtajaa myöten.

Tehtaalla kaikki altaat olivat tyylikkäästi näytillä ja testattavana. Vuoden 2017 uutuuksista kerromme lisää pian!

Tämä herra on Sean Mahone. Hänen vastuullaan on Freeflow-altaiden suunnittelu, markkinointi, myynti sekä tuotanto. Hän kuuntelee tarkalla korvalla asiakkaita sekä oman tiiminsä jäsenten toiveita ja ideoita, jotta mahdollisimman moni ihminen nauttisi ulkoporealtaista.

Kuvassa on HotSpringin myyntikouluttaja Scott Iversson. Tähän sympaattiseen kaveriin törmäätte KuumaLähteen YouTube-kanavassa, sillä hän esiintyy suurimassa osassa HotSpringin videoita, esimerkiksi ACE:n starttaus- ja käytönopastusvideoissa.

Altaiden lisäksi perjantai-iltapäivällä kotia etsi kasa värikkäitä kiiltäviä ilmapalloja.

Viikko tehtaalla oli siis hyvin opettavainen ja mukava! Toivottavasti laadukkuus ja rentous siirtyvät tehtaalta aina asiakkaidemme kotipihoille asti. Mukavaa ja rentoa viikkoa kaikille! 🙂