HotSpring Hot Spot on tuttua HotSpring laatua! Laadun lisäksi se tarjoaa täydellisen sekoituksen hierontatehoa ja ulkonäköä! Hot Spot -malliston vahvuus piilee sen laadukkaassa eristyksessä, jollainen löytyy yleensä vasta 10 000 € ulkoporealtaista. FiberCor-eristys pitää Hot Spot -altaasi sähkön kulutuksen kurissa!

FiberCor on Watkins Wellnesin yksinoikeudella kehittämä ja käyttämä eriste, joka täyttää koko ulkoporealtaan allasrungon. FiberCor on puhallettavaa villan tyylistä kuitua, joka on jopa 4 kertaa tiiviimpää kuin 8 kg/m³ vaahto, jota käytetään useimpien ulkoporealtaiden eristyksessä. FiberCor on levitetty todella tasaisesti rungon sisälle, eikä eristyksessä ole rakoja, joita pitkin lämpö pääsisi karkaamaan. Se on epäorgaaninen yhdiste, joka estää homeen muodostumisen ja antaa saman eristysarvon kuin polyuretaanivaahto. FiberCor® on verrattain uusi keksintö, jolla on useita hyviä ominaisuuksia: myrkytön, uudelleenkäytettävä (tiettyyn pisteeseen asti) ja se on erittäin helppo poistaa tai vaihtaa tarvittaessa.

Hot Spot -mallisto ei kuitenkaan nojaa vain sen eristykseen. Paksu ja tyylikäs akryylilasikuidusta tehty allaskuori on suunniteltu kestämään. Tehokas vesihieronta rentouttaa pitkän työpäivän jälkeen. Altaissa on monipuolinen valikoima suuttimia, jotka ovat tarkkaan sijoitettu hieromaan kroppasi tärkeimpiä lihasryhmiä. Tyylikkäällä LCD-näytöllä varustettu ohjauspaneeli tekee altaan käyttämisestä todella helppoa. Erittäin laadukkaan eristyksen lisäksi EnergySmart-järjestelmä pitää altaasi veden lämpöisenä ja sähkön kulutuksen matalana. Lattiakaivon avulla allas tyhjenee vedenvaihdon yhteydessä kokonaan. Jos tämä ei vielä vakuuttanut, Hot Spot -mallisto on varustettu vielä tyrmistyttävän upealla ulkonäöllä. Altaissa on huoltovapaa puujäljitelmäpanelointi, valaistut kulmat ja erittäin tyylikäs sisävalaistus. Valaistus on muokattavissa ja voit valita useasta eri värivaihtoehdoista mieleisesi.

Tutustu Hot Spot -malliston ulkoporealtaisiin!
  • Paksu lasikuitu/akryyliallaskuori
  • Monipuolinen ja säädettävä LED-valaistus
  • FiberCor-eristys
  • Tehokas ja laadukas vesihieronta
  • Hierontaominaisuuksia tukeva suutinasettelu
  • Ergonominen suunnittelu
  • Silmiä hivelevä ulkonäkö
  • EnergySmart-järjestelmä
  • Lattiakaivon avulla tyhjentäminen on helppoa

Lisävarusteet

HotSpot musiikkijärjestelmä

Musiikkijärjestelmä

Altaaseen asennettavan musiikkijärjestelmän avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi samalla kun nautit rentouttavasta hieronnasta! Musiikkijärjestelmä toimii Bluetoothin avulla.

Kansimekanismi

Kannen käsittelyä helpottava kansimekanismi pidentää kannen elinikää vähentämällä kanteen kohdistuvaa rasitusta. Saatavilla useaa erilaista!

Allasportaat

Allasportaat

Allasportaat helpottavat altaaseen nousemista. Monia eri malleja. Saatavilla usealla eri värillä.

Tutustu Hot Spot -malliston ulkoporealtaisiin!