Kaipaatko pakoa kiireisen arjen paineista ja velvoitteista? Arjesta irtaantuminen voi olla virkistävää, mutta se ei ole aina mahdollista kaiken kiireen keskellä. Ulkoporeallas omalla pihalla ratkaisee tämän ongelman. Järjestämällä aikaa lähimmäisille vahvistat ihmissuhteita, joilla on merkitystä. Myös kahdenkeskeinen kiireetön laatuaika puolisosi kanssa voi auttaa olemaan läsnä hetkessä ja unohtamaan päivän murheet

Ulkoporeallas on pala paratiisia omalla takapihallasi.

Pariskunta nauttii ulkoporealtaastaan

Tässä on muutama syy, miksi kannattaa käyttää ja nauttia altaasta rakkaittesi kanssa niin usein kuin mahdollista.

Selvittäkää toistenne kuulumiset

Olipa sinulla sitten pitkä ja stressaava työpäivä tai muita arjen kiireitä, tarvitsette molemmat aikaa rentoutumiseen ja päivän kuulumisten vaihtoon. Onnellinen perhe perustuu hyviin ihmissuhteisiin. Ulkoporeallas on paikka, jossa voitte kuunnella toisianne ja olla läsnä toisillenne. Tämä on tärkeä askel kohti avointa ja luottamuksellista parisuhdetta. Laittakaa puhelimet sekä kalenterit sivuun ja irrottautukaa hetkeksi aikatauluistanne. Olkaa läsnä toisillenne samalla kun nautitte monipuolisesta ja rentouttavasta vesihieronnasta.

Päivän rauhallinen hetki

Kaikki pariskunnat hyötyvät ja nauttivat varmasti siitä, että saavat olla hetken kaikessa hiljaisuudessa ja rentoutua. Kuunnelkaa mukaansa tempaavaa äänikirjaa tai rentouttavaa musiikkia yhdessä ja antakaa hieronnan huuhtoa kireys pois. Viettäkää aikaa yhdessä, rentoutukaa ja nauttikaa elämästänne tässä ja nyt, arjen keskellä. Ottakaa ulkoporealtaassa ajan viettäminen osaksi arjen rutiinia ja huomatkaa sen positiiviset vaikutukset!

Anna kehollesi mahdollisuus rentoutua

Pitkän päivän jälkeen väsyneet jalat, kipeä selkä ja kireät lihakset kaipaavat hoitoa ja palautumista. HotSpring-ulkoporealtaan innovatiiviset ja patentoidut vesihierontasuuttimet ovat suunniteltu ja optimoitu juuri oikeille lihaksille. Ne antavat todella hyvää vesihierontaa, jonka voimakkuutta voit vielä itse säätää. Olitpa aktiivinen urheilija, kärsit nivelreumasta tai fibromyalgiasta, lämmin hydroterapia ja hierovat vesihierontasuuttimet lievittävät varmasti kipua, lihasväsymystä sekä energisoivat koko kehon!

Voit tehostaa ulkoporealtaasta saatavia fyysisiä hyötyjä entisestään venyttelemällä ennen altaaseen menoa tai tehden vesijumppaliikkeitä vedessä, näin. Myös ulkoporeallasjooga on suosittua.

Ulkoporeallas virkistää kehoa sekä rentouttaa mieltä. Tee ulkoporealtaasta oma hyvinvoinnin rutiinisi, ja näin varmista, että saat annoksen monipuolista hyvinvointia arkeesi päivittäin.

Lisää romantiikkaa ja maustetta rutiineihisi

Ulkoporealtaan avulla on helppo luoda ripaus romantiikkaa kiireisen arjen keskelle. Asettele tuoksukynttilöitä ulkoporealtaan ympärille, lisää allasveteen tuoksusuolaa ja laita tarjolle lasilliset kuohuvaa. Voit myös laittaa romanttista musiikkia ja kynttilöitä luomaan tunnelmaa. Olipa kyseessä juhlapäivä tai tavallinen ilta, yhteinen ilta ulkoporealtaassa tekee parisuhteelle varmasti hyvää.

Voit käyttää yhteen muutaman päivän luksuslomaan tuhansia euroja tai voit luoda lomaparatiisin omalle takapihallesi ja nauttia sitä joka päivä, vuosi kausien ajan.

HotSpring tarjoaa parhaimman omistajakokemuksen, parhaimmat vesihierontaominaisuudet, tyrmäävän upean muotoilun, puhtaimman veden sekä pienimmän sähkönkulutuksen. Nauti elämästä nyt ja aina.

HotSpring ulkoporeallas ja tyytyväiset asiakkaat