Oletko jo kuullut Endless Pools fitness-altaista?

Tänä kesänä valikoimaamme saapuneet Endless Pools fitness-altaat ovat uuden ajan hyvinvointikeskuksia omalla kotipihallasi. Altaat on varustettu ainutlaatuisella teknologialla, jonka ansiosta ne sopivat monenlaiseen käyttöön. Näissä altaissa kuntoilu ja rentoutuminen yhdistyvät samaan pakettiin!

Endless Pools fitness-altaat on varustettu vesimoottorilla. Vesimoottori muodostaa altaaseen säädettävän virtauksen ja mahdollistaa uintiharjoittelun juuri haluamallasi voimakkuudella. Oli tarkoituksenasi sitten harjoitella triathlonia varten, kohottaa kuntoa tai vain suorittaa rauhallinen aamu-uinti tutuissa maisemissa, Endless Pools fitness-altaissa tämä kaikki on mahdollista.

Kuntoilua varten altaissa on juoksumatto ja soutulaite. Juoksumatolla esimerkiksi voit juosta veden vastusta vastaan ja nostaa harjoittelusi aivan uudelle tasolle. Veden nosteen ansiosta myös ne ihmiset, joilla on vaikeuksia esimerkiksi nilkka-, polvi- tai lonkkakipujen kanssa, voivat nyt harjoitella turvallisesti ja tehokkaasti.

Kuntoilun lisäksi Endless Pools fitness-altaat soveltuvat erinomaisesti rentoutumiseen laadukkaiden hierontaominaisuuksiensa ansiosta. Altaiden ylläpito on helppoa, ja niitä voi käyttää ympäri vuoden. Endless Pools fitness-altaissa on kiinnitetty huomiota myös ympäristöasioihin.

Voiko altaalta enää enempää pyytää? Tule tutustumaan Endless Pools fitness-altaisiin myymäläämme!