Endless Pools -vastavirta-altaat ovat kodin hyvinvointikeskuksia, joissa yhdistyvät urheilu ja rentoutuminen. Altaassa on mahdollista harjoitella useita eri lajeja – muun muassa uintia, juoksua, pyöräilyä ja soutua. Rankan treenin jälkeen tarjolla on rentouttava hieronta.

Maajoukkuetason uimari Ossi Oksa kävi Vantaan Petikon myymälässämme kokeilemassa Endless Pools -vastavirta-allasta.

“Ulkoporealtaita on jo siellä sun täällä, mutta vastavirta-altaita ei ole vielä terasseilla näkynyt, joten oli pakko tulla kokeilemaan. Odotukseni olivat toiveikkaat.”

Oksa oli kiinnostunut erityisesti siitä, miltä altaassa uiminen tuntuu ja millainen kokemus on verrattuna tavalliseen uima-altaaseen.

“Fiilis vastavirta-altaassa uidessa oli yllättävän kiva. Yleensähän mies liikkuu vedessä, mutta nyt mies pysyi paikallaan ja vesi liikkui. Se vaati pientä opettelua.”

“Altaassa oli myös juoksumatto ja rentoutuspuoli, jossa pääsi poreisiin. Se oli aika jees!”

Millaisia mahdollisuuksia Oksa näkee Endless Pools -fitness-altaassa harjoittelulle?

“Altaassa on hyvä harjoitella uintitekniikkaa. Siinä pystyy tekemään teknisiä harjoitteita ja saa paljon toistoja niille.”

Vastavirta-altaan käyttö oli helppoa. Sen oppi Oksan mukaan hetkessä.

“Kaukosäädin, jolla allasta ohjattiin, oli hyvin simppeli ja looginen. Sillä sai altaan päälle ja pois, pystyi muuttamaan virtauksen nopeutta hitaammaksi tai nopeammaksi sekä säädettyä valoja ja suihkuja siten, miten itse halusi.”

Oksa kehuu myös altaan hiljaista käyttöääntä.

“Ajattelin, että siinä olisi iso roottori, josta kuuluisi kauhea jyske, mutta allas olikin hyvin hiljainen.”

Oksa listaa altaan parhaiksi puoliksi miellyttävän lämpimän veden sekä fiiliksen, jonka sai siinä uidessa.

“Suosittelisin vastavirta-allasta henkilölle, joka haluaa uida, rentoutua ja nauttia. Siihen tarkoitukseen se on oikein etevä!”

“Ja kun laittaa tarpeeksi kierroksia kelloon, niin kyllä siinä saa hyvin mehutkin pois!”

Lue lisää Endless Pools -vastavirta-altaista klikkaamalla tästä. Altaita on myös mahdollista tulla testaamaan Vantaan Petikon myymäläämme – ota yhteyttä ja varaa testiaika!