EVERWOOD-PORRAS

Huoltovapaa, edustava, ympäristöystävällinen ja helppo pitää puhtaana. Everwood- porrasta ei tarvitse koskaan maalata tai käsitellä ympäristölle haitallisilla puunsuoja-aineilla. Se on kylpijöitä miellyttävä ja ympäristöystävällinen valinta.

Mitat (leveys x syvyys x korkeus): 81 cm x 56 cm x 39 cm. Askelkorkeus: noin 19 cm. Portaat saa väreissä Teak, Monterey Grey ja Mocha.

Hinta 540 euroa.

NXT STEP -PORTAAT

NXT Step -portaat ovat modernit ja tyylikkäät portaat, joiden päätysuojat ovat teräsvahvistettua, kohokuvioitua polymeeriä päätysuojat. Ne jäljittelevät NXT-altaiden kulmia ja pintoja.

Mitat (leveys x syvyys x korkeus): 83 cm x 56 cm x 39 cm. Askelkorkeus: noin 19 cm. Portaat saa väreissä Monterey Grey, Mocha ja Teak.

Hinta 540 euroa.

POLYMER-PORRAS

Kestävä, kevyt polymeeriaskelma mahdollistaa vakaan pääsyn altaaseen. Portaat saa väreissä Redwood, Coastal Grey ja Espresso.

Tutut ja suositut polymeeriportaat ovat myös saatavilla kahdessa uudessa värissä. Nämä värit korostavat tummia värejä uusissa Everwood® HD -pinnoissa ja vastaavat Highlife NXT-allasmallien kulmien värejä.

Hinta 310 euroa.

DURASTEP-PORRAS

Edullinen, kestävä ja hyvännäköinen porras. Portaat saa väreissä Redwood, Coastal-harmaa ja Espresso.

Hinta 149 euroa.

Lisätietoa 020 7710 800 tai asiakaspalvelu@kuumalahde.fi. Katso myös verkkokaupastamme löytyvät porrasmallit!