FreshWater-suolajärjestelmä

Uusi patentoitu FreshWater-suolajärjestelmä mullistaa altaiden vedenhoidon! Vedessä on pienin mahdollinen määrä kemikaaleja, vesi on pehmeää ja puhdasta eli iholle ihanteellisinta. Uuden järjestelmän ansiosta sinun ei tarvitse kuin testata altaasi vesi ja huomioida altaasi säädöt 10 päivän välein, niin altaasi vesi kestää jopa vuoden! Pitkän vedenvaihtovälin ansiosta Sinä säästät vettä, sähköä ja vedenhoitoaineita!

Järjestelmän voi niin valitessaan integroida tyylikkäästi jokaiseen Higlife- ja Limelight-altaaseen, sillä altaissa on teline, johon titaanisen patruunan saa laitettua. Lisäät altaaseen vain suolaa, josta titaaninen patruuna tuottaa puhdistusainetta altaaseen ilman voimakasta kloorin tuoksua. Altaan näyttöpaneeli kertoo altaan käyttäjälle, kun järjestelmä vaatii huomiota. Titaaninen patruuna kestää noin 4 kuukautta, jonka jälkeen se on helppo vaihtaa uuteen. Mitään huoltoa tai hoitoa patruuna ei yleensä tarvitse.

Tämä edullinen järjestelmä takaa sen, että Sinä voit keskittyä tärkeimpään eli altaastasi nauttimiseen kirkkaassa ja puhtaassa vedessä!

Otsonaattori

Otsonaattorin saa lisävarusteena kaikkiin altaisiimme. Otsonaattori tappaa bakteereja hapettamalla.

Lisätietoa kaikista vedenpuhdistusjärjestelmistämme 020 7710 800 tai asiakaspalvelu@kuumalahde.fi. Vedenhoitoaineita voit myös tilata verkkokaupastamme!