Säästä rahaa ja sähköä

HotSpring on markkinajohtaja ulkoporealtaiden muotoilussa, rakentamisessa ja energiatehokkaiden ulkoporealtaiden valmistuksessa. Jokaisessa HotSpring -ulkoporealtaissa on useita eri sähkönkulutusta pienentävää ominaisuutta, jotka takaavat yhdessä mahdollisimman alhaiset käyttökustannukset. HotSpring kutsuu tätä Energy Smart -järjestelmäksi. Nauti enemmän, maksa vähemmän!

HotSpringin Energy Smart -järjestelmä:

  1. HighLife-malliston täyseristys: monia eri kerroksia hyvin tiivistä polyuretaanivaahtoa, joita käytetään mm. teollisuuskäytössä olevien pakastimien eristyksessä.
  2. Limelight-malliston innovatiivinen FiberCor-eristys: Täysin allasrungon täyttävä ja 4 kertaa tiivimpi eriste, kuin useimmissa muissa ulkoporealtaissa.
  3. Omien allaskansien valmistus: Voidaan olla varmoja, että eristekansi eristää hyvin ja istuu tiiviisti ulkoporealtaan päällä.
  4. Jatkuvasti vettä kierrättävä SilentFlo 5000 -kiertovesipumppu: Käyttää vähemmän sähköä kuin 40-watin hehkulamppu.
  5. Tehokas WaveMaster-vesipumppu: Erillinen vesipumppu, joka on käynnissä vain silloin, kun haluat tehokasta vesihierontaa.
  6. SmartJet-järjestelmä: Antaa sinun ohjata tehoa juuri niihin suuttimiin mihin sinä haluat. Tehokkaampi hieronta vähemmillä hevosvoimilla.
  7. Itse suunnittelemat lämmittimet: Jotta voidaan tarjota paras mahdollinen lämmön välittyminen veteen.
  8. Patentoitu järjestelmä, joka siirtää laitteston tuottaman lämmön suoraan altaan veteen.
  9. LED-valaistus: Säädettävä ja himmennettävä valaistus.

Kaikki HotSpring-ulkoporealtaat on sertifioitu tiukkojen Kalifornian energiakomission (CEC) standardien ja Yhdysvaltojen ulkoporealtaita koskevan kansallisen energiatehokkuusstandardin (APSP 14) mukaisiksi.

HotSpring Highlife ulkoporeallas talvella

HotSpring highlife Sovereign Inarissa.

Olemme myyneet HotSpring-ulkoporealtaita Suomen Lappiin jo 17 vuoden ajan. Kovista Lapin sääoloista ja pakkasista huolimatta ulkoporealtaamme toimivat siellä mainiosti. Ulkoporeallas on parhaimmillaan talvella, kun ulkona on pakkasta. Istu lämpöiseen, hierovaan ulkoporealtaaseen, hymyile ja katsele talviyön tähtiä. HotSpring-ulkoporeallas on tehty käyttöä varten. Sinun tehtäväsi on muistaa nauttia siitä!

Lue lisää HotSpring-ulkoporealtaan sähkönkulutuksesta!

Täältä voit lukea lisää HotSpringistä (Englanninkielinen).