Säästä rahaa ja sähköä

HotSpring on markkinajohtaja energiatehokkaiden ulkoporealtaiden valmistuksessa ja muotoilussa. Jokaisessa HotSpring -ulkoporealtaassa on useita eri sähkönkulutusta pienentävää ominaisuutta, jotka takaavat yhdessä mahdollisimman alhaiset käyttökustannukset. HotSpring kutsuu tätä Energy Smart -järjestelmäksi.

Tätä on HotSpringin Energy Smart -järjestelmä:

  1. Highlife-malliston monitiheyksinen täyseristys: monia eri kerroksia hyvin tiivistä polyuretaanivaahtoa, joita käytetään mm. teollisuuskäytössä olevien pakastimien eristyksessä.
  2. Limelight-malliston innovatiivinen FiberCor-eristys: Täysin allasrungon täyttävä ja 4 kertaa tiivimpi eriste, kuin useimmissa muissa ulkoporealtaissa.
  3. Omien allaskansien valmistus: Voidaan olla varmoja, että eristekansi eristää hyvin ja istuu tiiviisti ulkoporealtaan päällä.
  4. Jatkuvasti vettä kierrättävä SilentFlo 5000 -kiertovesipumppu: Käyttää vähemmän sähköä kuin 40-watin hehkulamppu.
  5. Tehokas WaveMaster-vesipumppu: Erillinen vesipumppu, joka on käynnissä vain silloin, kun haluat tehokasta vesihierontaa.
  6. SmartJet-järjestelmä: Antaa sinun ohjata tehoa juuri niihin suuttimiin mihin sinä haluat. Tehokkaampi hieronta vähemmillä hevosvoimilla.
  7. Itse suunnittelemat lämmittimet: Jotta voidaan tarjota paras mahdollinen lämmön välittyminen veteen.
  8. Patentoitu järjestelmä, joka siirtää laitteston tuottaman lämmön suoraan altaan veteen.
  9. LED-valaistus: Säädettävä ja himmennettävä valaistus.

Kaikki HotSpring-ulkoporealtaat on sertifioitu tiukkojen Kalifornian energiakomission (CEC) standardien ja Yhdysvaltojen ulkoporealtaita koskevan kansallisen energiatehokkuusstandardin (APSP 14) mukaisiksi.

HotSpring Highlife ulkoporeallas talvella

HotSpring highlife Sovereign Inarijärven rannalla.

Olemme myyneet HotSpring-ulkoporealtaita Suomen Lappiin alkaen vuodesta 2003. Kireistä pakkasista, tuulesta ja kovista Lapin sääoloista huolimatta ulkoporealtaamme toimivat pohjoisen olosuhteissa kuten suunniteltu. Ulkoporeallas on parhaimmillaan talvella, kun ulkona on pakkasta. Upottaudu lämpöiseen ulkoporealtaaseen, rentoudu vesihieronnalla ja katsele talviyön pimeydessä tähtiä! HotSpring-ulkoporeallas on tehty käyttöä varten. Sinun tehtäväsi on nauttia siitä!

Lue lisää

Ulkoporealtaan sähkönkulutus Suomen sääoloissa