Luin Living kylpytossut UNISEX, snow

Etusivu / Verkkokauppa / Tekstiilit / Luin Living kylpytossut UNISEX, snow

Luin Living kylpytossut UNISEX, snow

35,00 

Kylpytossut kotoilijalle, pehmeät, muhkeat ja voi käyttää myös kosteissa tiloissa. Täydelliset design-kylpytossut tunnistaa siitä, että jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä. Pese 40 C, kuivata ja käytä.

Luin Living logo
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Luin Living kylpytossujen materiaali on ylellisen laadukas sekä imukykyinen 100% Signature-puuvillakangas, pohja on kosteutta kestävää kumimuoviseosta. Suomalainen design ilmenee käytettävyytenä, jolloin kylpytohveleiden mitoitus takaa istuvuuden jalkaan kuin jalkaan. Your Home – Your Spa -tuoteperhe tarkoittaa aikaa kestäviä, sinua ajatellen suunniteltuja ja käyttömukavuudeltaan ensiluokkaisia kylpytossuja.

Materiaali ja laatu: 100 % pehmeää ja imukykyistä puuvillaa, pohja kosteutta kestävää kumimuoviseosta. Turvallinen Öko-Tex-sertifioitu valmistus.

Kokotiedot: Pohjan mitta S/M (37-40): n. 28cm, L/XL (41-44) : n. 31,5cm

Design: Luin Living, Suomi

Hoito-ohjeet: Pesu max. 40 astetta, kevyt rumpukuivaus. Pese aina samanväristen pyyhetuotteiden kanssa.

Tutustu kylpytossujen Öko-Tex sertifikaattiin

ÖKO-TEX® STANDARD 100 – on kansainvälinen vuonna 1992 kehitetty tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Riippumattomat tutkimuslaitokset myöntävät sertifikaatin, jolla vakuutetaan tuotteen ja siihen liittyvien lisäosien, kuten painettujen merkkien, vetoketjujen ja täytemateriaalien olevan tutkittuja mahdollisten haitta-aineiden varalta. Öko-tex standard 100:lla sertifioidut tuotteet ovat terveydelle turvallisia. Standardi 100 avaa koko tekstiilin tuotantoketjun ja testaa haitta-aineita kuten torjunta-aineita, raskasmetalli- tai formaldehyvijäämiä sekä tekstiilikemikaaleja. Testauskriteeristö perustuu jatkuvasti päivittyviin tieteellisiin tutkimuksiin haitta-aineista. Stardardi testaa nykytietämyksen mukaisia terveydelle haitallisia aineita, jotka eivät vielä ole lailla kiellettyjä tai sääntelyn alaisia.

Ökö-tex Standardin voivat saada vain ne valmistajat, joidenka tuotteet täyttävät määritellyt standardit.

Käy katsomassa myös muut Luin Living-tuotteemme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luin Living kylpytossut UNISEX, snow”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...