Luin Living lannepyyhe miehille

Etusivu / Verkkokauppa / Tekstiilit / Luin Living lannepyyhe miehille

Luin Living lannepyyhe miehille

59,00 

Miesten kietaisupyyhe on tyylikäs sekä miellyttävä. Täydellisen lannepyyhkeen tunnistaa siitä, että voit käyttää sitä halutessasi vaikka koko illan. Reilu koko 60×150 cm.

Luin Living logo
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Luin Living lannepyyhkeen materiaali on ylellisen laadukas sekä imukykyinen 100% Signature-puuvillakangas. Suomalainen design ilmenee käytettävyytenä. Nepparikiinnityksellä säädät helposti lannevaatteen kokoa ja kun vyötärönauha on takaa joustava, on istuvuus juuri mittojesi mukaan. Lisäksi sivulla on iso tasku. Your Home – Your Spa -tuoteperhe tarkoittaa aikaa kestäviä, sinua ajatellen suunniteltuja ja käyttömukavuudeltaan ensiluokkaisia kylpyhetketken kruunaajia.

Materiaali ja laatu: 100 % pehmeää ja imukykyistä puuvillaa, paino 450 g/m². Turvallinen Öko-Tex-sertifioitu valmistus.

Kokotiedot: 60×150 cm

Design: Luin Living, Suomi

Hoito-ohjeet:

Hoida pyyhettäsi rakkaudella niin se hemmottelee sinua käytössä vuosien ajan!
Pese tuote aina ennen ensimmäistä käyttökertaa 40 tai korkeintaan 60 asteessa ja vain samanväristen kodintekstiilien kanssa. Pesu tuo esiin tuotteen todellisen imukyvyn ja sitoo kankaan kuidut. Pesemätön pitkäkuituinen pyyhekangas käyttäytyy kuin mikä tahansa pehmeä puuvillaneulos, eli se on herkkä karheille pinnoille ja esimerkiksi hiusharjan piikeille. Mahdolliset irtosilmukat voi leikata irti tarvittaessa.

Pitkäkuituiset pyyhkeet rakastavat pöyhimistä pesun jälkeen. Kuivausrummun käyttö maksimoi pehmeyden. Jos kuivausrummun käyttö ei ole mahdollista, testaa millainen linkousteho koneessasi pöyhii pyyhkeitä parhaiten (tehokkain linkous on harvoin edullinen pitkäkuituiselle kankaalle) ja ravistele pyyhkeet hyvin pesun jälkeen. Jos kuidut sitoutuvat toisiinsa linkouksen seurauksena, vaihda linkoustehoa.
Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuaineita. Pyykkietikan käyttö on sallittua. Pyyhkeestä voi irrota jonkin verran nukkaa ensimmäisien pesujen yhteydessä, mikä on täysin normaalia.bPyyhetuotteen normaali kutistumisvara on 1-5%.

Tutustu Öko-Tex sertifikaattiin

ÖKO-TEX® STANDARD 100 – on kansainvälinen vuonna 1992 kehitetty tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Riippumattomat tutkimuslaitokset myöntävät sertifikaatin, jolla vakuutetaan tuotteen ja siihen liittyvien lisäosien, kuten painettujen merkkien, vetoketjujen ja täytemateriaalien olevan tutkittuja mahdollisten haitta-aineiden varalta. Öko-tex standard 100:lla sertifioidut tuotteet ovat terveydelle turvallisia. Standardi 100 avaa koko tekstiilin tuotantoketjun ja testaa haitta-aineita kuten torjunta-aineita, raskasmetalli- tai formaldehyvijäämiä sekä tekstiilikemikaaleja. Testauskriteeristö perustuu jatkuvasti päivittyviin tieteellisiin tutkimuksiin haitta-aineista. Stardardi testaa nykytietämyksen mukaisia terveydelle haitallisia aineita, jotka eivät vielä ole lailla kiellettyjä tai sääntelyn alaisia.
Ökö-tex Standardin voivat saada vain ne valmistajat, joidenka tuotteet täyttävät määritellyt standardit.

Käy myös katsomassa muut Luin Living-tuotteemme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luin Living lannepyyhe miehille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.