Ulkoporealtaan lisävarusteet tekevät porealtaan käytöstä helpompaa, mukavampaa ja voivat jopa pidentää altaan elinikää. Edellä mainittujen etujen lisäksi lisävarusteilla saat tehtyä altaastasi juuri omanlaisesi ja omiin tarpeisiisi sopivan. Listasimme yleisimmät lisävarusteet, joita ulkoporealtaisiin on saatavilla. Lisävarustelista vaihtelee valmistajan, mallisarjan ja jopa altaan mukaan, joten muistathan kysäistä mitä lisävarusteita juuri sinua kiinnostavaan ulkoporealtaaseen on saatavilla!

Ulkoporealtaan kansimekanismi

Ulkoporealtaan kansimekanismi helpottaa kannen käsittelyä huomattavasti ja pidentää sen elinaikaa. Isompiin altaisiin suosittelemme ehdottomasti kansimekanismin hankkimista.

Kansimekanismeja on useita ja omaan altaaseesi paras mekanismi on usein oman ulkoporeallasmerkin tekemä. Jos merkki ei valmista kansimekanismia, niin mm. CoverMate III käy todella useaan altaaseen. Mekanismien eroja ovat yleensä: kiinnittymistapa altaan runkoon, kuinka paljon tilaa kansimekanismi vaatii altaan takaa, kuinka syvälle kansi laskeutuu, kun kansimekanismi on auki asennossa (näkösuoja/tuulisuoja), avustaako nostoa kaasujousi ja kuinka monta niitä on. Etenkin isojen kansien nostaminen ilman kaasujousia voi olla raskasta.

CoverMate III kansihissi kiinnitettynä ulkoporelataaseen ja yläasennossa

CoverMate III
Käy useaan ulkoporealtaaseen.

Tutustu CoverMate III

UpRite
Käy HotSpring -ulkoporealtaisiin.

Tutustu UpRite

CoverCradle II
Käy HotSpring -ulkoporealtaisiin.

Tutustu CoverCradle II
Kaikki kansimekanismit

ICO WIFI – automaattinen vedenlaadunmittaus

ICO WIFI mullistaa ulkoporealtaan vedenhoidon. Automaattinen ICO vedenlaatumittausyksikkö laitetaan kellumaan veteen ja analysoi vedenlaatua 24/7. ICO analysoi, ennakoi ja antaa suosituksia parhaan vedenlaadun saavuttamiseksi. ICO WIFI on yhteensopiva kloori, bromi ja suolajärjestelmän kanssa.

Unohda testiliuskat ja hitaat vedenlaatumittarit. ICO WIFI välittää veden tiedot jokainen tunti puhelimeesi, joten tiedät aina tarvitseeko vedelle tehdä jotain. ICO myös varoittaa sinua ennakkoon.

Ico wifi ja paketti

Mullista vedenhoitosi

Ico Wifi kellumassa ulkoporealtaassa

Kestävä ja huoleton

ico wifi ja puhelin vierekkäin

Täysin automaattinen

Tutustu ICO WIFI

Ulkoporealtaan vedenhoito

Ulkoporealtaan vedenhoitoon on useita tapoja. HotSpring on kehittänyt FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmän, joka on saatavilla HotSpring Limelight ja Highlife -altaisiin. FreshWater-järjestelmä tekee vedenhoidon puolestasi. Lisäksi vettä voi hoitaa manuaalisesti erilaisilla vedenhoitoaineilla. Suosittelemme tutustumaan oman ulkoporeallasmerkin tarjontaan.

Vedenhoitoon on useita tapoja. Perinteisesti vesi desinfioidaan kloorilla, joka haihtuu vedestä pois ajan kanssa hävittäen veden epäpuhtaudet. Liiallinen kloori vedessä voi aiheuttaa herkkäihoisille kutinaa ja ihottumaa. Mm. tästä syystä on kehitetty kloorittomia vedenhoitoaineita, kuten AquaFinesse, O-care ja SpaBalancer. AquaFinesse ja O-care vähentävät huomattavasti kloorin tarvetta ja SpaBalancerin kanssa et tarvitse klooria lainkaan! Tutustu tarkemmin ulkoporealtaan vedenhoitoon täältä.

FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmä
Vain Highlife- ja Limelight -mallistoihin.

Tutustu FreshWater-järjestelmään

AquaFinesse-vedenhoitoaine
Käy kaikille ulkoporealtaille.

Tutustu Aquafinesse-vedenhoitoaineseen
Kloorittoman SpaBalancer vedenhoidon starttipaketti

SpaBalancer -vedenhoitoaine
Käy kaikille ulkoporealtaille.

Tutustu SpaBalancer-vedenhoitoaineeseen
Tutustu vedenhoitoaineisiin

Ulkoporealtaan portaat ja kaiteet

Ulkoporealtaan portaat helpottavat altaaseen nousemista erittäin paljon. Portaiden valitseminen on usein makuasia ja kiinni siitä, kuinka paljon portaisiin halutaan sijoittaa. Portaissa pätee aika hyvin se, että mitä enemmän ne maksavat, sitä paremmat ja tukevammat ne ovat. Kannattaa kysäistä myyjältä, onko oman altaan mallisarjaan tai värimaailmaan jokin tietty porras. Yleensä ulkoporeallasmerkin valmistaja tekee ulkoporealtaaseen sopivat allasportaat. Allaskaide helpottaa altaasta nousemista ja etenkin talvella on jopa turvallisuustekijä, sillä allasportaat ja altaan ympäristö jäätyvät erittäin liukkaaksi

Allasportaat

Allasportaat
Kaikkiin ulkoporealtaisiin.

Tutustu allasportaisiin

Allaskaide
Kaikkiin ulkoporealtaisiin.

Tutustu allaskaiteisiin

Musiikkijärjestelmä

HotSpring-ulkoporealtaisiin on saatavilla bluetoothilla toimiva musiikkijärjestelmä, joka muuttavat ulkoporealtaasi todelliseksi konserttihalliksi! Kaiuttimet, vesi ja subbari yhdessä luovat todella upean ja harmonisen kokonaisuuden. Eri mallistojen musiikkijärjestelmät poikkeavat toisistaan. Kysy myyjältä tarkemmin juuri sinua kiinnostavan altaan musiikkjärjestelmästä!

Tiedustele lisävarusteista