KuumaLähteen ulkoporealtaita on käytössä useissa erilaisissa tila- ja majoituspalveluja tarjoavissa yrityksissä. Asiakkaat voivat esimerkiksi varata omaan käyttöönsä tilaussaunan tai loma-asunnon, jossa on ulkoporeallas.

Katso alta esimerkkejä paikoista, joissa pääsee rentoutumaan ja nauttimaan KuumaLähteen ulkoporealtaissa!

VARJOLAN TILA
www.varjola.com

Varjolan tila Kuusassa on ollut KuumaLähteen yhteistyökumppani jo vuodesta 2003 lähtien. Silloin tähän ainutlaatuiseen Kuusankosken rannalla sijaitsevaan maatilamatkailukohteeseen toimitettiin Sovereign-allas. Nyt Varjolan tilalla on käytössä peräti kuusi KuumaLähteen ulkoporeallasta!

KARHUPIRTIT
www.karhupirtit.com

Taipalsaarella sijaitseva Karhupirtit on tehnyt yhteistyötä KuumaLähteen kanssa vuodesta 2004 lähtien. Keväällä 2010 Karhupirteillä vieraili Vladimir Putin, ja juuri ennen hänen vierailuaan KuumaLähde toimitti paikalle Vanguard-altaan. Jo ennen tätä Karhupirtit olivat hankkineet kaksi Grandee-allasta.

LEHMONKÄRKI
www.lehmonkarki.fi

Lehmonkärki on Asikkalassa sijaitseva lomakylä ja kongressikeskus, joka tarjoaa yksityisasiakkaille lomapalveluja sekä yritysasiakkaille kokous- ja kongressipalveluja. Yhteistyö käynnistyi vuonna 2004. Lehmonkärjessä on jo yksitoista ulkoporeallasta – viimeisin niistä on VIP-huvilan Vanguard-allas.

IGLUT LEVILLÄ, LUISU OY
www.leviniglut.fi

Levin huipulla Utsuvaarassa kohoavat Levin Iglut. Niiden yhteydessä sijaitsee ainutlaatuinen Kammi, jonka terassilla on Envoy-allas. Kammi tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja henkeäsalpaavia maisemia!

RUKAN TÄHTISAUNAT, RUKAN SALONKI
www.rukansalonki.fi

Rukalla sijaitsevan kelokylän savusaunalla on tilauskäytössä Grandee-allas. Se on palvellut asiakkaita jo vuosia! Rukan Salongit tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen elämyksiä upeissa huviloissa ja saunoissa.

SNOWMAN WORLD
http://snowmanworld.fi

Vuonna 2017 toimitimme neljätoista Prodigy-allasta Napapiirille upeisiin lasi-igluihin! Altaat saavuttivat niin suuren suosion, että vuonna 2018 kohteeseen toimitetaan kymmenen uutta Prodigy-allasta uusiin, upeisiin mökkeihin!

RUKAPEAK
www.rukapeak.fi

Chalet Hotel Ruka Peak on korkeatasoinen boutique-hotelli ja ravintola Itä-Rukan huipulla. Paikan erikoisuus on osittain maan alle rakennettu saunamaailma. Saunamaailman terassilla pääsee nauttimaan Grandee-altaan rentouttavasta vesihieronnasta.

HIMOSLOMAT
www.himoslomat.fi

Jämsän Himos Hotellin savusaunalla on ollut ulkoporeallas vuodesta 2003 lähtien. Pitkään saunalla palveli Grandee Classic -allas, mutta vuonna 2014 allas päivitettiin uuteen Grandee-altaaseen.

LUTAKON LEIDI
www.lutakonleidi.fi

Jyväskylässä sijaitseva Lutakon Leidi on tilausravintola, joka tarjoaa palveluita niin yksityishenkilölle kuin yrityksillekin. Ravintolan saunaosastolla on käytössä Grandee-allas.

TAULUN KARTANO
www.taulunkartano.fi

Taulun Kartano sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylän lähellä. Se tarjoaa asiakkailleen muun muassa tasokkaan saunaosaston ja ihanan maalaiskylpylän. Taulun Kartanon Spassa on vuonna 2010 toimitettu Envoy-allas.

OIVANGIN LOMAKARTANO
www.oivanginlomakartano.fi

Kuusamossa sijaitseva Oivangin Lomakartano tarjoaa tasokkaita majoituspalveluja ja laadukkaita ohjelmapalveluja. Yhden kelohuvilan terassilla on käytössä syksyllä 2013 toimitettu Grandee-allas.

VILLA KATAYA
https://www.villakataya.fi

Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevaan upeaan juhla- ja kokoustilaan, Villa Katayaan, toimitettiin ulkoporeallas vuonna 2008. Allas palveli kymmenen vuotta kovassa käytössä, kunnes se päivitettiin uuteen ja upeaan Grandee-altaaseen kesällä 2018.

Lue lisää yksityis- ja yrityasiakkaidemme kokemuksista blogistamme!

Olisiko sinun yrityksesi kiinnostunut ryhtymään yhteistyöhön KuumaLähteen kanssa? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!