Asiakkaitamme

Asiakkaitamme2018-06-18T08:45:33+00:00

KuumaLähde – ulkoporealtaita suositaan myös majoitusta ja tilavuokraa tarjoavien yritysten keskuudessa

Yhteistyökumppanimme tarjoavat eri puolella Suomea tilaussauna- ja loma-asuntojen vuokrauspalveluja, joissa ulkoporealtaita ei ole unohdettu ????

Asiakkaat voivat tilata omaan käyttöönsä laadukkaan loma-asunnon tai tilaussaunan, jossa on KuumaLähde – ulkoporeallas. Saunaosasto ja allas ovat siis omassa käytössänne haluttuna ajankohtana ja oheispalvelut toimivat ”räätälöityjen” toivomustenne mukaan. Esimerkiksi:

VARJOLAN TILA
www.varjola.com

Varjolan tila Kuusassa on ollut KuumaLähde-asiakas ja yhteistyökumppani jo vuodesta 2003 allkaen, jolloin sinne toimitettiin ensimmäinen SOVEREIGN-allas. Tämän ainutlaatuisen, Kuusan kosken rannalla sijaitsevan maatilamatkailukohteen käytössä on nykyisin peräti kuusi KuumaLähde-allasta.

KARHUPIRTIT
www.karhupirtit.com

Taipalsaarella sijaitseva Karhupirtit on KuumaLähde asiakas vuodesta 2004 alkaen. Karhupirtit saivat maanlaajuista kuuluisuutta mm. keväällä 2010 pääministeri Putinin vieraillessa Lappeenrannassa. Ennen mainittua tapahtumaa KuumaLähde toimitti Karhupirteille kolmannen altaan, uuden HotSpring VANGUARDin. Jo aiemmin kohteessa ovat palvelleet kaksi GRANDEE-allasta.

LEHMONKÄRKI
www.lehmonkarki.fi

Asikkalassa sijaitseva Lehmonkärki Resort – lomakylä ja kongressikeskus aloitti yhteistyön kanssamme vuonna 2004. Lehmonkärki tarjoaa yrityksille kokous- ja kongressipalveluja sekä perheille tasokkaita lomapalveluja. Lehmonkärjessä on jo YKSITOISTA KuumaLähde-allasta. Viimeisimpinä Vanguard VIP-huvilaan kesäkuussa 2013!

IMMELKARTANO, LEVI
www.immelkartano.com

Immelkartano aloitti yhteistyön vuonna 2004 ja tämän Levin Immeljärven rannassa sijaitsevan tilaussaunan asiakkaiden käytössä on nykyisin ulkoporealtaita kaksin kappalein.
HotSpring-allasta: GRANDEE ja SUMMIT.

IGLUT LEVILLÄ, LUISU OY
www.leviniglut.fi

Levin huipulla Utsuvaarassa on kuuluisuutta saavuttanut Iglukylä, jonka ainutlaatuisen Kammin terassilla on HotSpring ENVOY KuumaLähde. Elämys ja maisemat ovat ainutlaatuiset!

RUKAN TÄHTISAUNAT, RUKAN SALONKI
www.rukansalonki.fi

Rukalla sijaitsevan kelokylän savusaunalla on tilauskäytössä tilava GRANDEE-allas, joka on palvellut asiakkaita kovissa Pohjolan olosuhteissa jo vuosia. Tasokas lomakylä tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen elämyksiä upeissa kelohuviloissa ja saunoissa.

RUKAPEAK
www.rukapeak.fi

Chalet Ruka Peak on korkeatasoinen boutique-hotelli ja ravintola Rukatunturin upeimmalla paikalla Itä-Rukan huipulla. Huipputason valinta kokous-, yritys- ja lomamatkailijoille. Rukapeakin erikoisuus on osittain maan alle rakennettu saunamaailma. Saunamaailmaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin myös talon ulkopuolisille asiakkaille ja terassilla pääsee nauttimaan tilavan GRANDEE-altaan hyvää tekevästä vesihieronnasta!

HIMOSLOMAT
www.himoslomat.fi

Jämsän Himoshotellin savusaunalla järven rannassa on ollut allas vuodesta 2003. Pitkään ja kovalla käytöllä saunalla palveli Grandee Classic, joka kuitenkin päivitettiin uuteen Grandee-altaaseen vuonna 2014. Voit varata savusaunan altaineen ja ohjelmapalveluineen omaan käyttöösi toivomustesi mukaan.

LUTAKON LEIDI
www.lutakonleidi.fi

Jyväskylässä sijaitseva Lutakon Leidi toimii tilausravintolana tarjoamalla kokous- ja yrityspalveluja sekä järjestämällä perhejuhlia. Puitteet toiminnalle luo vanha ja arvokas arkkitehti Yrjö Blomstedtin suunnittelema Schaumannin vaneritehtaan patruunan koti vuodelta 1912. Saunaosastolla kylpyelämyksiä tarjoaa kuuluisa HotSpring GRANDEE-allas.

TAULUN KARTANO
www.taulunkartano.fi

Keski-Suomessa Jyväskylän lähellä sijaitsevassa Taulun Kartanossa jokainen päivä on juhlapäivä. Tasokas saunaosasto ja maalaiskylpylä ohjelmapalveluineen ovat käytössänne tapahtumienne suunnittelussa. Taulun Kartanon puutarha-SPA:ssa on vuonna 2010 toimitettu HotSpring ENVOY-allas.

OIVANGIN LOMAKARTANO
www.oivanginlomakartano.fi

Kuusamossa sijaitseva Oivangin Lomakartano tarjoaa tasokasta majoituspalvelua sekä erilaisia ohjelmapalveluita. Tilausravintola Ukkokivi sopii mainiosti niin häiden, pikkujoulujen, kokouksien ja perhetapaamisien järjestämiseen kuin myös tunnelmallisiin á la carte -iltoihin. Yhden tasokkaan kelohuvilan terassilta löydät syksyllä 2013 toimitetun Highlife-sarjan Grandee-altaan.

Meillä on edellä mainittujen kohteiden lisäksi lukuisa määrä hyviä yhteistyökumppaneita eri puolilla Suomea ja asiakaspalvelustamme saat niistä lisätietoja.

Voit lukea myös yksityisasiakkaidemme asiakaskokemuksia ja referenssejä täältä!