Niklas Bäckström hankki ensimmäisen Hot Spring -ulkoporealtaan kotiinsa jo vuonna 2006. Sen jälkeen allas on vaihdettu kerran uudempaan malliin Bäckströmin muutettua asunnosta toiseen. Ensimmäinen allas jäi palvelemaan edellisen asunnon uusia asukkaita. Bäckström on hankkinut Hot Springin ulkoporealtaan myös mökilleen.

Bäckström innostui ulkoporealtaista matkustettuaan aikoinaan Kanadassa.

“Eräällä tuttavallani oli siellä ulkoporeallas. Hän kehui, miten ihanaa altaassa rentoutuminen on kesällä, mutta erityisesti talvella, jolloin ulkona on pakkasta. Ajatus siitä, että ulkoporeallas sopisi täydellisesti Suomeen, jäi muhimaan mieleeni.”

Bäckström päätyi hankkimaan juuri Hot Spring -ulkoporealtaan saamiensa suositusten vuoksi. Hän oli kuullut altaiden olevan laadukkaita – niiden kerrottiin kestävän erinomaisesti kovaa ja ahkeraa käyttöä.

“Kun olin kerran hankkinut Hot Springin ulkoporealtaan ja todennut sen erinomaiseksi, oli myös helppo valita se uudestaan.”

Ulkoporeallas tarjoaa Bäckströmin mukaan monenlaisia mahdollisuuksia.

“Minulle se toimii ensinnäkin osana palautumista urheiluharjoitusten jälkeen. Myös silloin, kun harjoitellaan paljon ja lihakset ovat kireinä aamulla herätessä, on hyvä käynnistää päivä menemällä ensin venyttelemään altaaseen. Lämmin vesi nimittäin vetreyttää lihaksia, ja sen jälkeen on paljon valmiimpi päivän treeneihin.”

“Tietenkin altaassa on myös mahtavaa rentoutua niin yksin kuin perheen ja ystävienkin kesken. Lapsetkin tykkäävät altaasta ja käyvät siellä joka viikko.”

Bäckström kehuu ulkoporealtaan ylläpitoa jopa yllättävän helpoksi.

“Pari kertaa vuodessa vaihdetaan vedet ja se on siinä. Lähinnä vain kansi pitää avata ja sulkea. Siihen nähden, että käytämme allasta useita kertoja viikossa, huoltoa on tarvittu erittäin harvoin.”

Jos jotain kysyttävää ulkoporealtaaseen liittyen on tullut, KuumaLähteeltä on saanut Bäckströmin mukaan aina vastauksen.

“Palvelu KuumaLähteellä on hyvää ja nopeaa. Suurin osa asioista hoituu tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse. Kerran olin esimerkiksi ulkomailla ja huoltomies oli sillä aikaa pyynnöstäni käynyt tyhjentämässä altaan.”

Bäckström suosittelee Hot Springin ulkoporeallasta ihan kaikille. Hän kertoo sen olevan erittäin helppo tapa rentoutua.

“Joka kerta, kun ystävät tulevat kylään ja saunaan, niin aikataulut menevät uusiksi siinä vaiheessa, kun istahdetaan ulkoporealtaaseen. Kaikki nimittäin viihtyvät siellä niin hyvin!”