Haluaisitko hemmotella itseäsi tai perhettäsi? Vaihtoehtoja on paljon: lomamatka, uusi auto, vene tai vaikkapa keittiöremontti.

Tai ulkoporeallas.

Mitä ulkoporeallas antaa omistajalleen?

ulkoporeallas

Ehkä haluat rentoutua pitkän työpäivän jälkeen, tarjota terapeuttisen hoidon jännittyneille lihaksille koko kehossasi tai tuoda perheen ja ystävät yhteen viettämään laatuaikaa miellyttävässä ympäristössä. Ulkoporeallas tarjoaa ratkaisun kaikkiin edellä mainituista! Lisäksi se nostaa kiinteistön arvoa.

Ulkoporeallasta valitessa saattaa huomata, että altaiden hinnat vaihtelevat todella paljon. Hyvin valmistetut ja laadukkaat altaamme on suunniteltu ylläpitoon vaadittavaa aikaa ja rahaa ajatellen. Suurimmat erot altaissa liittyvät suodattimiin, suuttimiin ja eristykseen, jotka kaikki vaikuttavat käyttökuluihin ja ylläpitoon käytettävään aikaan. Esimerkiksi huonosti eristetty allas päästää lämpöä ympäristöön, jolloin vaaditaan enemmän sähköä lämmön ylläpitämiseen. Altaiden käyttöikä on myös merkittävä tekijä – KuumaLähteen altaat kestävät jopa kymmeniä vuosia!

Ulkoporeallas pihalla valaistu

Modernit ja laadukkaat altaamme ovat hiljaisia ja esteettisesti muotoiltuja. Altaat ovat niin sanotusti “heti valmiita”, kun tilanne vaatii. Ulkoporeallas tukee myös aktiivista elämäntyyliä nopeuttaen urheilun jälkeistä palautumista lämpönsä ja edistyneiden hierontamekanismiensa ansiosta.

Ulkoporeallas tuo perheen yhteen – kännykät ja muut elektroniset laitteet kannattaa jättää sisälle. Kylpyhetket ovat ainutlaatuisia tapahtumia, joissa kaikki ovat läsnä ja arjen kiireet ja huolet unohtuvat. Perheen sisäisten suhteiden lisäksi ulkoporeallas on ystäväpiirin vetonaula, jonka äärelle ihmiset tulevat mielellään viettämään iltaa ja rentoutumaan.

ulkoporeallas perhe

Oli tarkoituksenasi sitten oman hyvinvoinnin kohentaminen, perheen tuominen yhteen tai kiinteistösi arvon nostaminen, suosittelemme panostamaan altaan laatuun, jolloin takaat mahdollisimman pitkän käyttöiän ja matalat ylläpitokustannukset.

Ota yhteyttä KuumaLähteen asiantuntijoihin, jotka auttavat sinua ulkoporealtaisiin liittyvissä asioissa.

Tutustu myös rahoitusvaihtoehtoihimme – tarjoamme korotonta luottoa ilman käsirahaa!