Ulkoporealtaamme tarjoavat ihanan rentouttavaa vesihierontaa. Tutustu tarkemmin hieronnan vaikutuksiin ja altaidemme hierontaominaisuuksiin!

Hieronnan vaikutukset perustuvat lihasjännityksen ja kipujen poistamiseen sekä verenkierron parantamiseen. Hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään lihaksissa tapahtuviin fysiologisiin muutoksiin. Hieronnalla on nimittäin myös paljon positiivisia psyykkisiä vaikutuksia, joita voi olla hankala mitata mittareilla, sillä ihmiset ovat yksilöllisiä.

Hieronnan aikana rentoutuu täysin ja saattaa huomata, ettei ajattele oikeastaan yhtään mitään. Kuinka usein sinä pystyt saavuttamaan sellaisen olotilan? Mielen hyvinvoinnin kannalta tällaiset hetket ovat tärkeitä, ja hieronta on niiden saavuttamiseen oiva vaihtoehto.

Ulkoporealtaidemme suuttimien laatuun ja energiatehokkuuteen panostetaan, jotta niiden käyttömukavuus olisi parhaalla mahdollisella tasolla ja käyttökustannukset mahdollisimman pienet.

Suuttimien sijoittelua on mietitty tarkkaan, jotta hieronta kohdistuisi juuri oikeisiin kohtiin ja oikeille lihaksille juuri oikealla paineella. Yksi tavoite on myös se, että suuttimet kattaisivat kerralla mahdollisimman suuren osan vartalosta. Altaan mallista riippuen suuttimet antavat hierontaa selän, niska- ja hartiaseudun, pohkeiden sekä ranteiden alueille.

Ulkoporealtaidemme suuttimista tulee vettä, joten ne ovat huomattavasti tehokkaampia ja tarjoavat paremman hierontakokemuksen kuin suuttimet, joista tulee pelkkää ilmaa. Suuttimiamme on myös helppo säätää itse, jotta saat niistä juuri sinulle sopivat!

Lämmin vesi, sen tuoma painottomuuden tunne ja tehokkaat vesihierontaa antavat suuttimet luovat loistavat edellytykset rentouttavalle hieronnalle. Ulkoporealtaissamme hieronnasta voi nauttia joko yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Pääasia on hyvä olo!