Oletko kiinnostunut ulkoporealtaan hankkimisesta, mutta sopivan altaan valitseminen tuottaa sinulle päänvaivaa? Ei hätää, me kokosimme alle parhaat vinkkimme sinun avuksesi. Näiden avulla löydät toivottavasti juuri sen oikean altaan!

KuumaLähteen valikoimiin kuuluu neljä eri ulkoporeallasmallistoa: Highlife, Limelight, Hot Spot ja Freeflow. Yhteensä altaita eri mallistoissa on yli kolmekymmentä.

Allasta valitessa kannattaa lähteä liikkeelle miettimällä, mihin tarkoitukseen allas tulee. Haluatko vain silloin tällöin päästä pulahtamaan lämpimään veteen? Haluatko, että allas tarjoaa sinulle rentouttavaa ja tehokasta vesihierontaa? Haluatko, että altaaseen mahtuu yhtä aikaa kylpemään koko perhe – ja ehkä jopa sukulaisia ja ystäviäkin? Tuleeko allas omaan vai yrityksen käyttöön? Erilaisia käyttötarkoituksia ulkoporealtaalle on yhtä paljon kuin on käyttäjiäkin! Mieti siis omasi, niin olet jo ison askeleen lähempänä sopivan altaan löytymistä.

Yksi tärkeimmistä asioista allasta valitessa on sen koko. Kun olet päättänyt, mihin allas sijoitetaan, mittaa tarkasti kyseinen paikka. Koon perusteella pystyt jättämään esimerkiksi liian suuret altaat pois listaltasi. Altaan kokoon liittyen on myös hyvä miettiä, miten monta henkilöä altaaseen halutaan mahtuvan yhtä aikaa. Pienimpiin valikoimissamme oleviin altaisiin mahtuu vain kaksi henkilöä (esimerkiksi MINI ja TX), kun taas suurimpiin jopa seitsemän (esimerkiksi Prism, Grandee ja Grandee NXT).

Allasta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös seuraaviin asioihin. Riittävätkö sinulle pelkät istumapaikat vai pitääkö altaassa olla myös makuupaikkoja? Minkä näköisen altaan haluat? Mitä lisävarusteita haluat altaaseesi?

Lopuksi on hyvä vielä laskea oma budjetti. Mallistot-sivultamme näet kätevästi yhdellä silmäyksellä, mistä summasta minkäkin malliston hinnat lähtevät liikkeelle. Kurkkaamalla mallistojen lähtöhinnat ja vertailemalla niitä käytössä olevaan budjettiisi pystyt todennäköisesti rajaamaan joitakin vaihtoehtoja pois.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että laadukkaan altaan käyttöikä on pitkä, joten käyttökustannukset ovat pienemmät kuin edullisemmissa altaissa. Laadukas allas siis maksaa hintaerotuksen takaisin pienemmillä sähkö- ja tarvikekuluilla. Altaan valinta kannattaa myös aina tehdä oman ja perheen tarpeiden mukaan, eikä hankkia liian isoa allasta huonommilla ominaisuuksilla esimerkiksi vain vieraita varten.

Jos sopivan altaan valitseminen tuntuu vielä haastavalta, asiantuntevat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua mielellään. Tule siis piipahtamaan myymälässämme tai esittelypisteessämme! Osoitteet löydät täältä.

Ja yksi parhaista keinoista löytää juuri se oikea allas, on testata niitä käytännössä – veden kanssa testaaminen on tietenkin aina paras vaihtoehto, mutta altaassa voi kokeilla istua myös ilman vettä. Myymälässämme nämä molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia! Jos haluat testata altaita veden kanssa, tiedustele sopivaa aikaa joko puhelimitse tai lomakkeen kautta.

Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta, että asiantuntija tulisi paikan päälle kohteeseesi tekemään kartoituksen: mikä allas olisi paras valinta, millainen paikka olisi sille paras ja miten se saadaan kohteeseen. Autamme erittäin mielellämme!