Ulkoporealtaan ostamista harkitsevan mielessä pyörii usein paljon kysymyksiä. Miten altaan asennus sujuu? Onko allasta hankala käyttää? Millaiset altaan ylläpitokustannukset ovat?

Kukapa olisikaan parempi vastaamaan näihin kysymyksiin kuin sellainen henkilö, jolla on ulkoporeallas! Tähän blogiin onkin kerätty altaidemme omistajien kommentteja ja kokemuksia.

Ulkoporealtaat ovat asiakkaillamme käytössä useita kertoja viikossa. Niissä viihtyvät niin perheen lapset kuin aikuisetkin. Mukaan kutsutaan usein myös ystävät ja sukulaiset!

“Lapsemme nauttivat ulkoporealtaan poreista ja kutsuvat ystäviään mukaan.”

“On ihana nähdä, kuinka 2-vuotias lapsenlapsemme nauttii altaan lämmöstä.”

“Appiukko on näyttänyt tyytyväiseltä altaassa istuessaan!”

HotSpring ulkoporeallas Lapissa

Useissa kodeissa ulkoporeallas haastaa jopa paikkaa, jossa suomalaiset ovat aina rakastaneet olla ja rentoutua.

“Saunamme on saanut ulkoporealtaasta erittäin kovan kilpailijan. Vietämme nykyään altaassa vähintäänkin saman ajan kuin ennen vietimme saunassa.”

“Ulkoporeallas on meillä syrjäyttänyt saunan käytön!”

Ostajia usein myös mietityttää, miten allas saadaan oikealle paikalleen ja miten altaan asennus sujuu. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa molemmissa!

“KuumaLähde toimitti altaan sovitusti perille ja sähkömies kävi tekemässä asianmukaiset kytkennät. Asennus sujui helpommin kuin olisimme uskaltaneet edes toivoa!”

“Alun pienen haparoinnin jälkeen altaan käyttökin on ollut helppoa. Ja jos jokin on ollut epäselvää, KuumaLähteeltä on aina saanut neuvoja puhelimitse.”

 

 

Entäs sitten ne ylläpitokustannukset? Moni altaan ostamista harkitseva on etukäteen huolissaan tulevista sähkölaskuista.

“Olemme tuskin huomanneet muutosta sähkölaskuissa!”

“Käytämme allasta noin kolme kertaa viikossa. Seurasimme sähkönkulutusta vuoden ajan, ja se oli yhteensä 2 660 kWh. Sähkön hinnalla 0,1 €/kWh se teki vuodessa noin 266 euroa.”

Vuosien varrella ulkoporealtaamme ovat luoneet ikimuistoisia hetkiä omistajilleen.

“Rankan työpäivän jälkeen vesihieronta rentouttaa ihanasti ja erityisesti pakkasella allas tuo ainutlaatuista luksusta arkeen.”

“Hiihtolenkin jälkeen pulahdus altaaseen nopeuttaa lihasten palautumista.”

“Mieleenpainuvin allasmuisto on joulukylpy 28 asteen pakkasessa altaan höyrytessä tähtitaivaan alla.”

“4-vuotiaan poikani ilme oli unohtumaton, kun hän pulahti altaaseen ensimmäistä kertaa!”

HotSpring ulkoporeallas ja tyytyväiset asiakkaat

 

Jos sinä harkitset ulkoporealtaan ostoa, käy tutustumassa viiteen erilaiseen allasmallistoomme. Voit olla meihin myös yhteydessä tai tulla käymään liikkeessämme tai esittelypisteessämme!

“Ulkoporeallas on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi – emme luopuisi siitä enää mistään hinnasta!”