FLAIR-ulkoporeallas

Idea altaan hankintaan lähti siitä, että tuttumme kertoi meille paljun huonot puolet, sillä se oli aluksi meidän vaihtoehtomme.
Kiertelimme monessa liikkeessä katsomassa ja vertailemassa erimerkkisiä ulkoaltaita, jotka voisivat sopia meidän tarpeisiimme. Meille ratkaiseva oli tietenkin altaan väri ja koko, sen jälkeen lisukkeet. Ennen kaikkea tärkeää oli asiakaspalvelu.

Oli erityisen miellyttävää saada rauhassa katsoa ja kuitenkin kysellä hyvät ja huonot puolet. Itse arvostamme rehellisyyttä tehdessämme ns. isoja hankintoja.
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä hankintaan.

Ulkoporeallas on ollut helppohoitoinen ja ennen kaikkea sitä on ollut miellyttävää käyttää. Erityisesti lastenlapsemme ovat innokkaita vakiovieraita altaassamme.

On mukava nähdä kuinka varsinkin meidän Onni 2v. osaa nauttia altaan tuomasta lämmöstä ja hieronnoista, etenkin näin ihanina pakkasiltoina, kun tähdet tuikkivat ja kuu loistaa kauniina, eikä pipokaan jäädy päähän, päinvastoin. On erityisen miellyttävää ottaa erilaisia hierontoja raskaan päivän päätteeksi. Ne rentouttavat miellyttävästi ja unenlaatukin on selvästi parempaa. On myös mukava huomata omien lastemme nautinto, kun he tuovat ystäviään nauttimaan altaasta. Eipä ole kukaan vielä moittinut.

Ulkoporeallas on meillä käytössä 2-4 kertaan viikossa. Sähkölaskussa tuskin olemme huomanneet muutosta, sillä hankkiessa altaan sen sähkönkulutus oli kerrottu. Meistä se on asennekysymys ja jokainen käyttää rahansa miten haluaa.
Altaan käyttö on ollut helppoa ja vesi on vaihdettu 2 kertaa vuodessa.

Hauskimmat kokemukset ovat lastenlasten kanssa. Mutta täytyy myöntää, että kun kaikki loksahtaa kohdalleen, niin ilta voi olla hyvin romanttinen kynttilöiden ympäröimässä altaassa mukavan musiikin ja tähtien tuikkeessa ja kenties pienessä tuiskeessa.

2018-06-11T09:32:46+00:00