Olin rentoutunut ystäväni ulkoporealtaassa niin usein, että minun oli loppujen lopuksi pakko hankkia myös oma allas. Kävin katsomassa allasta KuumaLähteen Laukaan myymälässä. Sieltä löytyikin minulle heti sopiva allas. Erityisesti sen upea valaistus kiinnitti huomioni!

Käytän allasta kerran viikossa vaimoni kanssa. Myös appiukko on näyttänyt tyytyväiseltä altaassa istuessaan! Allas on vaikuttanut elämäämme eniten siten, että enää meidän ei tarvitse lähteä kauas kylpylälomille – nyt voimme rentoutua kotona! Mieleenpainuvin allasmuisto on joulukylpy 28 asteen pakkasessa altaan höyrytessä tähtitaivaan alla.

Olen ollut erittäin tyytyväinen hankintaani ja todennut, että oman altaan hankinta oli oikea valinta. Olen ollut muutaman kerran yhteydessä KuumaLähteen asiakaspalveluun, josta vastataan aina tai soitetaan vähintäänkin nopeasti takaisin.