Saimme idean ulkoporealtaasta, kun olimme asuntomessuilla inspiroitumassa omaa taloprojektiamme varten. Messuilla tutustuimme KuumaLähteen altaisiin, ja projektimme edetessä pihallemme muodostui tila, joka suorastaan huusi allasta!

Koska ulkoporeallas on suhteellisen arvokas investointi, halusimme, että altaassa on muutakin kuin vain kuplivaa vettä. Lopulliseen valintaan vaikutti myös altaan koko – allas piti mahtua kuljettamaan paikalleen pienestä tilasta.

Allas on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi – emme luopuisi siitä enää mistään hinnasta! Asiakaspalvelu KuumaLähteellä on loistavaa: soitin myymälään juuri ennen sen sulkemisaikaa, mutta sain kuitenkin hakea haluamani vedenhoitotuotteet vielä illalla ohikulkumatkalla.

Ulkoporeallas on syrjäyttänyt meillä saunan käytön, joka taas on pienentänyt sähkölaskuamme. Helppokäyttöinen allas on täydellinen erityisesti talvisin, jolloin käytämme sitä noin kolme kertaa viikossa. Hiihtolenkin jälkeen pulahdus altaaseen nopeuttaa lihasten palautumisen alkamista. Myös ystävät ja sukulaiset ovat tykänneet altaasta! Etenkin poikamme on aina valmis kylpyyn – mieleenpainuvin kylpymuistomme onkin hänen ensimmäinen kylpykertansa: 4-vuotiaan pojan ilme oli unohtumaton!