Glow -ulkoporeallas

Alun perin idea ulkoaltaasta syttyi käydessämme asuntomessuilla. Taisi olla Hämeenlinnan ja Vaasan messut, missä tutustuimme altaisiin enemmän. Rakennusprojektimme edetessä sitten muodostui tila, joka suorastaan kaipasi allasta.

Ulkoporeallas on sen verran arvokas investointi, että halusimme että altaassa pitää olla muutakin kuin vain kuplivaa vettä. Lopullinen valinta oli myös kokokysymys. Meidän piti saada allas sisään aukosta, josta eivät kaikki mallit olisi mahtuneet.

KuumaLähde on osoittautunut todella hyväksi valinnaksi, emmekä luopuisi enää altaastamme.
Huollolle ei ole ollut tarvetta.

Asiakaspalveluun olemme olleet yhteyksissä, kun olemme tilanneet lisää vedenhoitoaineita. Soitin myymälään ”viimeminuuteilla” ennen sulkemista ja sain kuitenkin hakea tuotteet myöhemmin illalla ohi kulkiessani, samalla matkalla. Altaan käyttö on ollut helppoa, ja meillä sähkölasku pieneni kun allas tuli taloon. Saunan käyttö on jäänyt vähemmälle.

Altaan käyttö ”talvikaudella” on noin 2-3 kertaa viikko, kesällä vähemmän. ”Isäntä” käyttää allasta eniten; hiihtolenkin jälkeen suihkuun ja altaaseen, niin se on siinä. Myös ystävät ja sukulaiset ovat tykänneet. Etenkin poika on aina valmis kylpyyn! Mieleenpainuvin muisto altaasta on ensimmäinen kylpykerta; 4,5v vuotiaan pojan ilmeet oli unohtumattomat! Nautimme altaasta eniten etenkin talvipakkasilla.

2018-06-11T09:33:58+00:00