Takapihallamme on iso, suojainen terassi, jonka kulmaan ulkoporeallas sopi loistavasti. Ulkoporealtaat olivat meille jo ennestään tuttuja esimerkiksi asuntomessuilta. Myös naapurimme olivat aiemmin vaihtaneet kylpytynnyrinsä ulkoporealtaaseen helppohoitoisuuden vuoksi.

Tutkimme ulkoporealtaita ensin netistä, mutta halusimme ehdottomasti myös nähdä niitä ennen ostopäätöstä. Ideaparkissa oli laaja myyntinäyttely, jonne päätimme poiketa ohikulkumatkalla katsomaan altaita.

Terassin koko asetti ulkoporealtaalle tiettyjä rajoitteita. Halusimme tarpeeksi korkean altaan, jotta näkisimme altaasta terassin aidan yli. Toiveissamme oli myös, että allas ei olisi pienin mahdollinen. Parhaiten tarpeitamme ja toiveitamme vastasi Limelight-malliston Pulse-allas.

KuumaLähteen myyjä sai tilattua meille Pulse-altaan juuri haluamamme värisenä. Altaan sisäosa on sininen – sininen sopii loistavasti yhteen altaan led-valojen kanssa. Ulkopanelointi puolestaan tukee terassimme väritystä.

Ulkoporeallasta käytetään päivittäin tai vähintäänkin useamman kerran viikossa. Säännöllisesti altaassamme vierailevat myös naapurin lapset, ystävät ja sukulaiset! Altaan käyttö on erittäin helppoa – kansi vaan auki ja kylpyyn. Käytön jälkeen lisäämme veteen klooria, ja silloin tällöin lisäämme altaaseen vettä haihtuneen ja pois roiskuneen veden tilalle. Lisäksi puhdistamme suodattimen aika ajoin. Sähkölaskussa emme ole huomanneet ulkoporealtaan hankkimisen jälkeen nousua.