RELAY-ulkoporeallas

Todella mainio keksintö tämä ulkoporeallas! Idean altaan hankkimiseen saimme siitä, kun tuttavamme oli sellaisen laittanut omalle pihalleen. Kun kävimme juuri talvella sitä ensimmäisen kerran katsomassa, niin ensireaktio oli että: WAU!! Siitä lähti ajatus oman altaan hankkimiseen. Kun päätös oli tehty, otimme yhteyttä KuumaLähteeseen kysyen hintoja sekä saatavilla olevia malleja, joista sitten löytyi sopivamalli, Relay.

Tärkeätä meille oli, että altaaseen saa varaosia ja huoltoa tarvittaessa, sen takia “halpamarkettien” altaita emme edes harkinneet. Allas on nyt hieman upotettuna uudella terassilla, jonka rakensimme altaan ympärille. Paikalleen asennus kävi yllättävänkin helposti, kun oli pätevä kaveri toimittamassa ja sähkömies tekemässä asialliset kytkennät.

Ulkoporeallas on ollut hyvin käytössä, ja paljon on vieraitakin käynyt allasta kokeilemassa ja ihastelemassa.

Ihan aluksi oli pientä haparointia altaan käyttämisessä, mutta ohjeita seuraamalla sen kuitenkin äkkiä oppi. Jos jotain epäselvää oli, niin hyvin sai soittamalla neuvoja. Nyt kun pakkaset paukkuvat ja lunta sataa, niin kyllä todella hyvin viihdytään altaassa. Jos ennen talviaikaan saunominen kesti tunnin, niin nyt kun samalla käydään altaassa, niin saattaa mennä montakin tuntia saunomiseen. Sähkölaskuja emme ole tarkemmin seuranneet, mutta jos on altaan takia kasvanut, niin kyllä varmasti on sen arvoista.

Enimmäkseen käytämme allasta mieheni kanssa kahdestaan vähän sen mukaan miten työkiireiltä ehtii, mutta noin 2-3 kertaa viikossa. Kyllä siitä rentouttava olo tulee, varsinkin pitkän työpäivän jälkeen ottaa lämmin vesihieronta. Helposti voi kuvitella, että sitä jopa nukkuu paremmin sen jälkeen kun lihakset ja mieli ovat rentoutuneet. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä altaaseen ja varmasti käytämme sitä jatkossakin.

2018-06-11T09:33:33+00:00