Idea ulkoporealtaan hankinnasta syntyi viime talvena, kun näimme ensimmäistä kertaa tuttaviemme altaan. Ihastuimme siihen heti!

Koska varaosien ja huollon helppo saatavuus oli yksi kriteereistämme omaa allasta hankkiessa, emme edes harkinneet “halpamarketteja”, vaan käännyimme suoraan KuumaLähteen puoleen. Asiantunteva henkilökunta auttoi meitä valitsemaan juuri meille sopivan mallin. Päädyimme Relay-altaaseen, koska se vastasi kaikkia toiveitamme ja odotuksiamme.

Ulkoporeallas upotettiin uuteen terassiimme, ja se sopi siihen täydellisesti! Altaan asennus sujui helpommin kuin olisimme uskaltaneet edes toivoa. KuumaLähde toimitti altaan sovitusti perille, ja sähkömies kävi tekemässä asianmukaiset kytkennät. Alun pienen haparoinnin jälkeen ulkoporeallasta on ollut helppo käyttää – ja jos jokin on ollut epäselvää, KuumaLähteeltä on saanut puhelimitse aina neuvoja!

Ulkoporeallas on ollut meillä kovassa käytössä. Käytämme sitä noin kolme kertaa viikossa. Kotimme sauna on saanut siitä kovan kilpailijan. Vietämme nykyään altaassa vähintään saman ajan kuin ennen vietimme saunassa.

Rankan työpäivän jälkeen vesihieronta rentouttaa ihanasti, ja erityisesti pakkasella allas tuo ainutlaatuista luksusta arkeen. Olemme todella tyytyväisiä Relay-altaaseen ja KuumaLähteeseen – allas on taatusti runsaassa käytössä myös jatkossa!