Mikkelin Asuntomessuilla komeilee Pulse DL- ulkoporeallas kohteen 31 terassilla

Avara terassi Asuntomessualueen keskiössä

 

Raikkaan modernin Mikkelin Asuntomessujen keskialueella sijaitsee Samitalo Villa 143, jonka omistavat Juha Murtonen ja Salla Tihl perheineen. Terassin upean kalustuksen kruunaa Limelight Pulse DL-ulkoporeallas, jonka KuumaLähde heille toimitti. Kohteen numero on 31.

 

Laatu kuntoon

 

Altaan hankinnassa perhe arvosti energiatehokkuutta, luotettavuutta sekä tutuilta kuultua hyvää palautetta KuumaLähde-altaista. Halvinta mahdollista he eivät edes harkinneet, sillä energiakulut haluttiin pitää pieninä – muut KuumaLähde-altaiden omistajat olivat kertoneet, että energiakulutus ei ollut heidän ulkoporealtaissaan huomattava.

 

Yksi kriteeri nousi myös pinnalle – ulkoporealtaassa piti olla kaksi makuupaikkaa. Pariskunta tarkensi vielä päätöstään sillä, että kahdella makuupaikalla he varmistaisivat myös oman rentoutumisensa ja kahden keskisen ajan vilkkaan arjen keskellä. Lapset nauttivat enemmän altaassa uiskentelusta.

 

Huoltopalvelu toimi todella hyvin

 

Pulse DL-ulkoporealtaassa perhettä viehätti myös tekniikan hiljainen ääni ja ympäri vuorokautinen suodatus. Näin ääni ei häiritse naapureita eikä vedenhoidosta tai sen vaihtovälistä tarvitse stressata. Myös KuumaLähteen huoltotiimi sai pariskunnalta kiitosta – palvelu oli erinomaista, puhelimeen aina vastattiin ja huolto tuli nopeasti käymään.

 

”Innolla odotetaan altaaseen pääsyä.”, pariskunta tuumasi yhdessä.

 

Tutustu Limelight Pulse DL-ulkoporealtaaseen kohteessa Samitalo Villa 143 ja kysy lisää KuumaLähteen messuosastolta UA4! Tervetuloa!