Vantaalla sijaitsevan Airport Hotel Bonus Inn -hotellin edustussaunatilojen terassilla on 7-paikkainen HotSpringin Grandee NXT -ulkoporeallas. Tunnelma terassilla on tiukasta pakkasesta huolimatta lämmin ja kutsuva. Auringon paistaessa noin 15-asteen pakkasessa altaaseen hyppäämisen houkuttelee. Kuuman veden höyry kohoaa rauhallisesti ylöspäin ja luo omalaatuisen, melkein hypnoottisen tunnelman. Terassi muuttuu henkilökohtaiseksi ulkoilmakylpyläksi yhdellä altaan kannen avauksella.

KuumaLähteen laadukas ulkoporeallas on hotellin terassilla ympärivuotisessa käytössä noin 3-4 kertaa viikossa. Ulkoporeallas on elinaikanaan viihdyttänyt seurueita laidasta laitaan, lasten syntymäpäiväjuhlista työporukoiden pikkujouluihin, parhaimmillaan 30:n henkilön volyymillä. Tällä altaalla olisi varmasti lukuisia tarinoita kerrottavanaan!

Kyseinen allas on palvellut hotellilla reilut kaksi vuotta, eikä henkilökunnalla ole siitä pahaa sanaa sanottavana – päinvastoin kyseessä on henkilökunnan virkistyspäivien suosituin kohde. Grandee NXT on KuumaLähteen malliston suosituin allas juuri vaativaan yrityskäyttöön. Altaaseen mahtuu avoimen muotoilunsa ansiosta useita kylpijöitä, ja 100%-suodatuksensa ansiosta vesi suodattuu kaiken aikaa.

Mitä jos sinullakin olisi oma henkilökohtainen ulkoilmakylpylä kotonasi? Valikoimassamme on taatusti oikeanlainen allas juuri sinulle – tutustu altaisiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!