Villa Kataya on meren rannalla Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva kokous-, juhla- ja saunatila. Moderniin huvilaan mahtuu kerralla 10–60 henkeä ja kesäaikaan ulkotilojen ansiosta isompikin porukka. Villa Katayassa toimii oma keittiötiimi, joka valmistaa tilaisuuksiin herkulliset tarjoilut laadukkaista raaka-aineista.

Villa Katayaan hankittiin ensimmäinen KuumaLähteen ulkoporeallas jo vuonna 2009. Se haluttiin päivittää uuteen, Highlife-malliston Grandee-altaaseen, vuonna 2018. Grandee tarjoaa ensiluokkaisen kylpykokemuksen jopa seitsemälle hengelle. Se on suosituin allas yritysasiakkaidemme keskuudessa. Alunperin Villa Katayassa ollut allas jatkoi elämäänsä yksityiskodin pihalla.

Villa Katayan tiloissa on upea spa-osasto, johon kuuluu muun muassa kaksi saunaa – toinen niistä on savusauna ja toinen varustettu merinäköalalla. Ulkoporeallas haluttiin täydentämään spa-osastoa ja tuomaan vielä ripaus lisää luksusta asiakkaille.

“Mikä on mahtavampaa kuin kylpeä meren rannalla lämpimässä ulkoporealtaassa ja nauttia illasta!” Villa Katayan operatiivinen johtaja Jani Turkkila sanoo.

Vuonna 2009, kun ulkoporeallasta oltiin hankkimassa, Villa Katayassa perehdyttiin tarkasti eri ulkoporeallastoimittajiin. Loppujen lopuksi päädyttiin siihen, että KuumaLähteeltä saa sopivimmat altaat juuri Suomen olosuhteisiin – ja heiltä löytyy myös eniten kokemusta ja tietoa aiheeseen liittyen.

Turkkila kehuu yhteistyötä KuumaLähteen kanssa kaiken kaikkiaan loistavaksi.

“KuumaLähteeltä saa todella ammattitaitoista apua. Jos on tullut mitä tahansa kysyttävää, niin he ovat aina osanneet antaa suorat vastaukset.”

Villa Katayan asiakkaiden kommentit ulkoporealtaasta ovat olleet positiivisia, ja he ovat viihtyneet siellä – välillä jopa vähän liiankin hyvin.

“Helpostihan altaaseen unohtuu viettämään aikaa. Silloin meinaavat vain illalliset venähtää”, Turkkila nauraa.

Välillä allas on niin täynnä kylpijöitä, että vedet tulvivat yli ja jäljelle jää vettä enää nilkkoihin asti. Turkkilan mieleen ovat jääneet erityisesti erään yrityksen kesäjuhlat, jolloin juhlaseurue viihtyi altaassa niin hyvin, että he halusivat Villa Katayan henkilökunnan mukaan kylpemään. Työvuorossa ollut tarjoilija napattiinkin altaaseen – kaikki vaatteet päällään!

Turkkila kertoo kokeilleensa allasta myös itse.

“Pitäähän sitä tietää, mistä asiakkaat puhuvat ja mitä me heille tarjoamme”, Turkkila sanoo.

“Asiakkaiden lähdettyä olen käynyt ensin saunassa ja sitten vielä rentoutunut ulkoporealtaassa. Allas on kovassa käytössä myös henkilökunnan palavereissa ja virkistyspäivissä! Ensiksi käydään viralliset osuudet läpi, ja sen jälkeen nautitaan illasta, joka päättyy altaaseen.”

Villa Katayan kokemukset KuumaLähteen ulkoporealtaasta ovat olleet yksinomaan positiivisia.

“Kun on +40 asteinen ulkoporeallas pihassa, niin kyllähän siellä rentoutuu!”