Vallankumouksellinen vesihierontajärjestelmämme

Innovatiiviset, patentoidut ja ammattilaisten suunnittelemat vesihierontasuuttimemme on suunniteltu niin, että ne antavat halutunlaista vesihierontaa juuri tietyille lihasryhmille. Kaiken lähtökohtana on se, että Sinä saisit parhaimman vesihierontakokemuksen joka ikinen kerta, kun menet altaaseesi. Jokainen suutin tarjoaa voimakkaan ja rauhoittavan vesihieronnan, jonka voimakkuutta voit säätää tarpeesi mukaan. Rentoudu ja tunne kuinka kehosi jumit aukeavat kuin itsestään!

ComfortControl-järjestelmä antaa kylpijän itse määritellä hieronnan voimakkuuden. SmartJet-järjestelmä mahdollistaa kylpijän määritellä ne suuttimet, joista tehon halutaan tulevan, sen sijaan, että teho jakautuisi myös niille suuttimille joita kukaan ei käytä. Suuttinsijoittelu on pitkäaikaisen tutkimustyön tulos.

MotoMassage DX-suutin

Tämä suutin edustaa seuraavaa sukupolvea maailman ensimmäisestä liikkuvasta vesihierontasuuttimesta perinteisestä MotoMassage-suuttimesta, jossa on yksiylös-alas liikkuva vedenvirtaus. MotoMassage DX-hierontasuuttimessa on kaksi ylös-alas virtaavaa vedenvirtausta; molemmin puolin selkärankaa. Tämä on ainutlaatuinen vesihierontakokemus, jota et löydä mistään muusta ulkoporealtaasta!

Pyörivä suutin

Pyörivät vesihierontasuuttimet 

Nämä pyörivät vesihierontasuuttimet luovat voimakkaan vedenvirtauksen, tarjoten syvälle ulottuvaa vesihierontaa ja poistaen jännitteitä halutuilta lihasryhmiltä, kuten yläselästä.

Suunnattavat vesihierontasuuttimet

Säädä hierontasi juuri sellaiseksi kuin haluat- nämä voimakkaat suuttimet tarjoavat todella tehokasta hierontaa juuri sinne, minne haluat. Suuren suuttimen tuottama suuri vedenvirtaus tulee suurelle alueelle kehoa, mistä syystä hieronta on pehmeän tuntuista, mutta todella voimakasta niin halutessasi.

Hydrostream suutin

Hydrostream -suutin

Tämä suutin sulattaa jännitteet ja kipupisteet suuren ja voimakkaan vedenvirtauksen ansiosta, joka säteilee suurelle pinta-alalle kehossa. Nämä suuttimet on sijoitettu suuren voimansa vuoksi sinne, minne haluat enemmän tahoa.

Pyörivät täsmäsuuttimet

Pyörivät täsmäsuuttimet

Näiden suuttimien pyörivät liikkeet tuntuvat kuin ammattihierojan otteilta, käsitellen kehosi herkkiä osia, kuten ranteita.

Suunnattavat täsmäsuuttimet

Suunnattavat täsmäsuuttimet

Suunnattavat täsmäsuuttimet poistavat jännitteitä haluamallasi voimakkuudella selästä, hartiaseudulta sekä pohkeista.

Jetstream -suuttimet

Kaikkein voimakkain suuttimemme tuottaa todella voimakkaan vedenvirtauksen, mikä on suunnattu antamaan kivunlievitystä kipeille jaloille sekä selälle.

Soothing stream jet -järjestelmä

Tämä voimakas suutin sisältää 12 reikää, jotka yhdessä muodostavat voimakkaan ja leveän vedenvirtauksen, joka poistaa jännitteitä hartioilta sekä yläselästä.

Quartet jet -järjestelmä

Tämä suutinryhmä on asemoitu MotoMassage DX:n yläpuolelle sulattamaan hartiaseudun ja niskan jännitteitä.

XL-suutinyhdistelmä

XL -suutinyhdistelmä

Voimakas leveä vedenvirtaus tarjoaa vahvan hieronnan suurille alueille, kuten hartioille sekä ylä- ja alaselälle.

Yhdstelmäsuuttimet

Nämä suuttimet kohdistuvat jaloille, hartioille tai selälle, ja ne voidaan säätää tarjoamaan joko yhteen kohtaan kohdistuva tai pyörivä hieronta.

Tutustu ulkoporeallasmallistoomme täältä!