Veikko osti meiltä ensimmäisen ulkoporealtaansa Joulukuussa 2007, kun KuumaLähde-myymälä oli vielä Lempäälän Ideaparkissa. Hänelle ulkoporealtaassa selkein ykkösasia oli laatu ja se, että allas kestää Suomen olosuhteet. Tila, mihin ulkoporeallas sijoitettiin asetti rajoituksia altaan koolle. Tämä ohjasi häntä valitsemaan yhden tietyn ulkoporealtaan, HotSpring Sovereignin. Altaan, joka lopulta täytti kaikki Veikon kriteerit ja enemmän.

Vanha Sovereign vuodelta 2007

HotSpring Sovereign 2007

Uusi HotSpring Highlife Sovereign

Yhteiseloa vanhan Sovereign-altaan kanssa ehti kertyä jo yli 12 vuotta, kunnes Veikko kuuli uudesta FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmästä. Hän oli aiemmin tutustunut suolajärjestelmiin Espanjassa, jossa joihinkin uima-altaisiin oli asennettu erilaisia suolajärjestelmiä. FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmän luonnonmukaisempi ja pehmeämpi vesi sekä järjestelmän vaivattomuus vetivät Veikkoa puoleensa niin paljon, että kesäkuussa 2020 veimme Veikon pihaan uuden Sovereign-altaan ja haimme vanhan altaan pois. Vanha Sovereign, jolle oli kertynyt jo yli 12 vuotta ikää oli täysin kunnossa, eikä se päätynyt kierrätykseen, vaan altaalle oli valmiiksi ostaja. Vanha Sovereign sai vielä uuden elämän ja viihdyttää nyt toisia omistajia!

HotSprign Sovereign 2020

Uusi HotSpring Highlife Sovereign 2020

Uusi HotSpring highlife Sovereign FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmällä

Elämä ulkoporealtaan kanssa

Ulkoporeallas on tuonut heidän elämäänsä paikan, jossa voi rentoutua ja siitä he ottavat kaiken irti, sillä käyttö on kuulemma jokapäiväistä! Lopuksi kysyimme Veikolta, että miten yhteistyö on sujunut KuumaLähteen kanssa, johon hän tokaisi nauraen ”onhan se sujunut, kun nyt ollaan tekemässä uutta kauppaa!”. Tämä kertoi meille kaiken oleellisen ja jätimme Veikon perheineen nauttimaan uudesta altaasta.

Onneksi olkoon Veikko uudesta altaasta ja hymyä elämään!