Kuinka FreshWater-järjestelmä toimii?

Uniikki, patentoitu uusi teknologia tekee FreshWater-järjestelmästä parhaimman ulkoporealtaiden suolavesijärjestelmän. Titaaninen patruuna tekee suolasta klooria, mikä desinfioi allasveden. Asetat altaan näyttöpaneelista vain käyttöasteen altaalle, jonka jälkeen järjestelmä toimii automaattisesti tarpeen mukaan.

Automaattinen muistutus

Järjestelmä muistuttaa sinua tarkistamaan käyttöasteen, tarvittaessa muuttamaan sitä sekä mittamaan vedenlaadun 10 päivän välein. Järjestelmä kertoo myös, mikäli se tarvitsee huomioita ja antaa myös ohjeet mitä sinun tulee tehdä. Voiko vedenhoito olla enää yksinkertaisempaa?

Ei huoltoa

Kertakäyttöinen titaanipatruuna ei tarvitse minkäänlaista huoltoa, ja se kestää 4 kuukautta. Kolmella patruunalla pidät allasvetesi kirkkaana ja puhtaana koko vuoden!

Allasvesi kestää jopa 12 kuukautta

Vähemmällä määrällä vedenhoitoaineita pidät allasvetesi puhtaampana pidempään! Allasvesi kestää jopa 12 kuukautta ilman että sitä tarvitsee vaihtaa! FreshWater-järjestelmä säästää aikaa, vettä sekä rahaa!

* Moni asia vaikuttaa veden kestoon, kuten kylpijöiden määrä, vedenhoidon taso ja allaskemikaalit. Kun nämä asiat on kunnossa ja allasta hoidetaan oikein, allasvesi kestää FreshWater-järjestelmän kanssa jopa vuoden!

Katso video: https://p.widencdn.net/rtpymi/Hot-Spring-Spas-Freshwater-Salt-System-Video

Tämä kertakäyttöinen ja huoltovapaa titaanipetruuna on piilotettuna altaaseen, mutta se on helppo vaihtaa muutamassa sekunnissa ilman yhtäkään työkalua!

3 kappaleen titaanipatruunanpaketti antaa sinulle huoletonta vedenhoitoa vuodeksi!

* Moni asia vaikuttaa veden kestoon, kuten kylpijöiden määrä ja allaskemikaalit. Kun nämä asiat on kunnossa ja allasta hoidetaan oikein, allasvesi kestää FreshWater-järjestelmän kanssa jopa vuoden!

Otsonaattori

Otsonaattorin saa lisävarusteena kaikkiin altaisiimme. Otsonaattori tappaa bakteereja hapettamalla.

Lisätietoa kaikista vedenpuhdistusjärjestelmistämme 020 7710 800 tai asiakaspalvelu@kuumalahde.fi. Vedenhoitoaineita voit myös tilata verkkokaupastamme!